Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Weihegold bliver hos Werth til OL i Tokyo

Isabell Werth har netop genvundet sig World Cup Mesterskabet i dressur på sin førstehest Weihegold, som hun nu er blevet sikret, så de sammen kan satse på OL i Tokyo i 2010. Weihegold vil efter World Cup sejren få en lille pause, hvor hun vil indgå i avlen

 

Werth og Weihegold frem mod OL i Tokyo

Verdensetteren tyske Isabell Werth har netop i den forgangne weekend sikret sig World Cup Mesterskabet i dressur for anden gang i træk på hoppen Weihegold (e. Don Schufro / Sandro Hit), som hun ikke selv ejer. Men nu har den mest vindende dressurrytter gennem alle tider, som en ekstra bonus for sit genvundne World Cup mesterskab, opnået tilsagn fra Wiehegolds ejer Madeleine Winter-Schulze, om at vinderhesten bliver hos Werth et stykke tid endnu, så de sammen kan satse på OL i Tokyo i 2010.

 

Vandt World Cup Finalen

Isabell Werth og Weihegold sikrede sig World Cup sejren ved et suverænt ridt i Küren i en særdeles spændende finale, efter at tyskerens for tiden største rival, amerikanske Laura Graves havde lagt sig i spidsen for den samlede konkurrence efter en sejr i den indledende Grand prix (se her og her).

 

 

Ejer afslører fremtidsplaner

I et efterfølgende interview med det tyske magasin St. Georg afslørede Weihegold's ejer Christine Arns-Krogman, at Winter-Schultze vil fortsætte med at lease den sorte hoppe frem til 2020 olympiaden, hvor Weihegold så vil have opnået en alder af 15 år, og gerne skulle være aldersmæssigt helt på toppen som Grand prix hest.

 

Weihegold pause til avl

Efter weekendens strabadser, er det planen at Weihegold får en pause fra sporten, hvor hun vil indgå i avlen. Hun vil efter planen blive ifolet, som hun har år prøvet det en del gange før via embryo overførsel, bl.a. har HP Horses ved Lone Bøgh Henriksen flere afkom efter hende, bl.a. den netop DV kårede hingst Total Hope, der som far har Totilas (se her).

 

Allerede 13 afkom

Faktisk har Weihegold allerede 13 afkom, som alle er produceret via embryo overførsler, til surrogat mødre, mens hun selv har fortsat sin karriere i sporten.

 

Det er endnu ikke afsløret for offentligheden hvilken hingst der er udvalgt til opgaven.

 

Billede

 

Isabell Werth har netop genvundet sig World Cup Mesterskabet i dressur på sin førstehest Weihegold, som hun ikke selv ejer, men er nu blevet sikret vinderhesten, så de sammen kan satse på OL i Tokyo i 2010. Nu skal Wiehegold have en pause til avl. Billedet er taget efter Werth's første World Cup sejr på Weihegold i 2017 (arkivbillede)

 


Tilføjet d. 17-04-2018 kl. 08:36 af i kategorien Ridesport.
Tags: Weihegold.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
11-04-18 Werth møder med stærkeste kort!
23-03-18 HP køber hingst efter Totilas og Weihegold
03-03-18 Laura Graves på vej til Paris!
09-06-17 Weihegold trukket fra EM udtagelsestævne


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider