Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation

Isabell Werth og Wiehegold startede det nye år ud med en dobbeltsejr World Cup kvalifikationsstævne i Amsterdam, og tyskere på de tre første pladser i den afgørende kür. Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio opnåede personlig, rekord og sikrede sig en flot sjetteplads i küren

 

Werth opnår dobbelt sejr i Amsterdam

I den forgangne weekend blev der afholdt World Cup kvalifikationsstævne i den vesteuropæiske liga, nærmere bestemt i Amsterdam i Holland.

 

Isabell Werth og Wiehegold lagde ud med en komfortabel dobbeltsejr og vigtige World Cup Point ved weekendens World Cup kvalifikationsstævne Parret sikrede sig overbevisende sejren i både fredagens Grand Prix' og søndagens kür, og ligger således lunt til at tage deres tredje verdensmester titel i streg, når finalen afvikles på svenskjord i Gøteborg i april måned.

 

Werth og Weihegold på vej mod sen sikker finale plads

Den regerende tyske verdensmester Isabell Werth og hendes tophest Weihegold, sikrede sig sejren i Kür finalen med hele 86,810 %. Dette efter at de tillige sikrede sig en komfortabel sejr fredagens indledende Grand Prix, hvor parret scorede 80.065 % . Dette var deres 27. start siden 2016 olympiaden i Rio, hvor Isabell Werth sikrede sig sin 10. medalje, og hermed den mest vindende rytter nogensinde I olympisk regi.

 

 

Isabell Werth har i år enkelte kvalificerende point på både Emilio og hendes yndlingshoppe Bella Rose, men ønsker at kvalificere Wiehegold til finalen med Emilio som hendes backup. Den forsvarende mester har alene behov for at kvalificere sig ved yderligere to stævner, for at opnå en plads til finalen på Weihegold, og satser formentlig på Weihegold, da hun har gode udsigter til at sætte endnu flere rekorder fremadrettet.

 

Udsigt til at tangere Anky van Grunsvens rekord med tre World Cup sejre

Endnu en World Cup finalesejr på Weihegold, vil betyde parrets tredje World Cup sejr i streg, hvorved de vil tangere hollandske Anky van Grunsvens rekord på Bonfire, som hun vandt World Cup Finale med hele tre gange i henholdsvis 1995, 1996 og 1997, og igen med hesten Salinero i 2004, 2005 og 2006.

 

Da Weihegold kun er 14 år Iår, er der således gode muligheder for, at Isabell Werth kan nå at sætte sig på minimum et FEI world Cup mesterskab yderligere ud over 2019 mesterskabet, hvorved hun så vil kunne overgå begge Anky Van Grunsvens rekordpræstationer.

 

Tyskere på de tre første pladser i küren

Udover Isabell Werth på førstepladsen i küren, var det også tyskere der satte sig på de to efterfølgende pladsere. Dorothee Schneider på Sammy Davis jr, blev 2'er i küren og sluttede med 82,675 %, og ligger ligeledes i toppen af den vesteuropæiske liga.

 

Endnu en tredje stærk tysker siikrede sig tredjepladsen i klassen. Helen Langehanenberg på Damsey FRH opnåede en dommerscore på 82,420 %. Dette var tilstrækkeligt til at ekvipagen kunne rykke yderligere op på den samlede ranglisten og de ligger nu lige bagved Dorothee Schneider og Bejjamin Werndl, mens Isabell ligger som den forsvarende mester i denn vesteuropæiske liga.

 

Der bliver kamp mellem pladserne til World Cup Finalen mellem de tyske ryttere, da der maksimalt må deltage tre ekvipager fra hver nation til World Cup finalen i Göteborg i april måned.

 

Daniel og Olymbruo på sjettepladsen med ny personlig highscore

Svenske Partrik Kittel sluttede på fjerdepladsen i kürfinalen på Delaunay med 82,290 %, efterfulgt af hollandske Hans Peter Minderhoud på Glocks Dream Boy N.O.P. med 81, 380 % på femtepladsen.

 

Danske Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Olymbrio, kom ind på en hæderfuld sjetteplads og præsterede ny personlig topscore med 80,400, og opnåede hermed vigtige World Cup point i det skarpe internationale felt. Det skal således bemærked at samtlige 7 først placerede ekvipager opnåede point på 80% eller derover, hvlket siger noget om niveauet, og hvad der skal til for at blande sig i toppen af europæisk dressur for tiden.

 

Billede

 

Isabell Werth og Wiehegold startede det nye år ud med en dobbeltsejr World Cup kvalifikationsstævne i Amsterdam, og tyskere på de tre første pladser i den afgørende finale kür. Daniel Bachmann Andersen og Olymbrio opnåede personlig rekord og sikrede sig en flot sjetteplads i küren (Arkivfoto)


Tilføjet d. 28-01-2019 kl. 15:52 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider