Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Laura Graves på vej til Paris!

Laura Graves og Verdades vinder Wellington World Cup Freestyle, og den unge amerikanske rytter der er i top-form sætter kurs mod Paris til april for at dyste med tyske Isabell Werth og forhåbentlig vores egen Cathrine Dufour i World Cup finalen 2018

 

Laura og Verdades vinder World Cup Grand Prix Freestyle

Laura Graves og Verdades vandt overbevisende fredag aften på en oplyst centerbane Adequan Global Dressage Festivalen's World Cup Grand Prix Freestyle. Ekvipagen præsterede en samlet dommerscore på 84.975, hvilket er den højeste score for en freestyle på Global Circut i 6 år, og cementerer den populære ekvipage i toppen af den vest amerikanske World Cup liga.

 

Den populære amerikanske ekvipage er hermed klar til World Cup Finalen i Paris i april måned.

Adrienne Lyle blev 2'er på sin 11-årige havoveraner hingst Salvinoblev 2'er med flotte 78,275 %, idet det er hingstens første år som store turs hest. Den 33-årige rytter havde til lejligheden lånt musikken fra Wizards Olympiske 2012 kür, idet Salvinos egen kür ikke er klar endnu.

 

Unge spanske Juan Matute, som netop er blevet amerikansk statsborger, men fortsat rider for sit hjemland, red sin hest Diego Ymas til en tredje plads i küren.

 

 

6. sejr i træk i træk

For Laura og hendes OL-hest og bronzemedaljevinder Verdades, der er rangeret som verdens fjerde bedste ekvipage i verden, er det deres sjette sejr i streg, og deres andet år i træk, hvor de er ubesejrede i Global Winter Circut, der består af i alt syv CDI'er over 12 uger ved Palm Beach International Equestrian Center.

 

Med det seneste resultat har hun krav på en af de to pladser der er reserveret til Nord Amerika i World Cup finalen. Den anden plads vil gå til den 59-årige Shelly Francis på Danilo, som er en 14-årig havoveraner vallak. Shelly Francis har ikke været med i toppen, siden hun red Pikant i 1998 ved World Equestrian Games.

 

Har slået verdensetteren

Laura der på sin 16-årige KWPN vallak, blev reserve champion ved World Cup finalen i Omaha i 2017, er reelt den eneste ekvipage i verden, der har slået verdens bedste ekvipage siden OL i 2016, nemlig tyske Isabell Werth på superhoppen Weihegold. Laura og 'Diddy' som hun kalder Verdades slog Isabell Werth på Weihegold i Grand Prix Speciale ved World Equestrian Festival i den femstjernede CDI i Aachen, Tyskland sidste år.

 

Graves, Werth og Dufour

Godt nok har Cathrine Dufour også slået Isabell Werth ved to World Cup Stævner i denne World Cup sæson, men dette har bl.a. været på Isabels 2'er hest, vallakken Emilio. Dufour har endnu til gode at besejre verdens for tiden stærkeste kombination Isabell Werth på Weihegold, som også er den hest verdensetteren påtænker at medbringe til World Cup finalen i Paris i april.

 

Cathrine Dufour og Cassidy, var afgørende for at Danmark sikrede sig EM sølvmedaljen i Stockholm i Göteborg sidste år og slog som bekendt Isabell Werth og Emilio i Göteborg i Sverige i februar 2018.

 

Det bliver forventeligt et rigtigt spændende opgør mellem nogle af verdens absolut bedste ekvipager i Paris til april, hvor der helt klar bliver fokus på både Laura Graves, Isabell Werth og danske Cathrine Dufour.

 

Billede

 

Laura Graves og Verdades vinder Wellington World Cup Freestyle, og den unge amerikanske rytter der er i top-form sætter kurs mod Paris til april for at dyste med tyske Isabell Werth og vores egen Cathrine Dufour i World Cup finalen 2018 (Foto: Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 03-03-2018 kl. 12:18 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider