Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Weihegold trukket fra EM udtagelsestævne

Isabell Werth har trukket Weihegold fra weekendens tyske mesterskaber. Det er en betændelsestilstand i huden, som holder tophesten Weihegold hjemme i stalden, når de tyske mesterskaber afvikles i weekenden i Balve, og som tilmed er det første tyske kvalifikationsstævne til det kommende EM i Göteborg

 

Melder afbud til udtagelsesstævne

De tyske mesterskaber er en vigtig del af udtagelsen af det tyske hold til EM i Göteborg, og det er normalt et krav, at man rider mesterskabet for at komme i betragtning til landsholdet.

 

De tyske mesterskaber afvikles i Balve i dagene 8-11 juni, og udgør den første af ialt to tyske observations- og udvælgelsesstævner. CDIO i Aachen bliver den næste.

 

Pådraget sig en bakterie infektion

Desværre har Isabell Werth's Grand Prix hoppe Weihegold (e. Don Schufro / Sandro Hit) pådraget sig en bakterie infektion, der gør at hun må blive hjemme fra kvalifikationsstævnet, der afvikles i de kommende dage. Det er en bakterie infektion i huden der sætter en topper for hendes deltagelse, men et er heldigvis ikke mere alvorlig end det.

 

"Det er en skam, og jeg er ked af, at jeg ikke kan ride Weihegold I Balve, men på den anden side er jeg glad for, at det bare drejer sig om en harmløs bakterie infektion," udtaler Isabell Werth til online-platformen Dressursport Deutschland.

 

Der er derfor forhåbninger om, at Weihegold hurtigt kommer på toppen igen, selvom Isabell er kendt for at give hendes heste god tid til at komme sig efter sygdom og skader, så hun ikke løber nogle unødige risici for at belaste hestene eller tilføre dem yderligere skade.

 

Isabel Werths førstehest

Weihegold er Werths top hest i Grand Prix, og hesten som hun fører FEI verdensranglisten på, og som hun vandt Guld for hold og individuelt sølv ved OL i Rio sommeren 2016 på og som det seneste 2017 World Cup finalen i Omaha, Nebraska i USA på i marts måned i år. Derfor ville det naturligt være Weihegold som Isabell også ville satse at kvalificere sig til EM på.

 

Isabell har back-up heste

Skulle det imidlertid gå helt galt, så er Isabell Werth i den usædvanlige priviligerede situation, at hun er den rytter på vrdensplan der har flest topheste som back-up at tage af.

 

Hun har i øjeblikket ikke alene Weihegold helt i toppen af verdenseliten, men yderligere to heste med i top ti. Det kan ingen andre gøre hende efter.

 

Billede

 

Isabell Werth her på Don Johnson (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 09-06-2017 kl. 17:12 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-04-20 EM i ponydressur aflyst
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
18-11-19 Pony-EM 2020 bliver i Strzegom
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
28-07-19 To individuelle EM bronzemedaljer til Danmark
28-07-19 Flot Dansk indsats lørdag ved EM
23-07-19 De unge klar til kamp for Danmark ved EM
08-07-19 EM ponyspringryttere er udtaget
08-07-19 Ponyholdet til EM i dressur er nu komplet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider