Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix

Isabell Werth vandt dagens World Cup kvalifikation i Amsterdam på Weihegold foran en velridende Dujardin på Mount St John Freestyle. Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt var eneste danske ekvipager, og opnåede en godkendt 15. plads i deres World Cup debut i et stjernespækket felt

 

Werth vinder oftest - det gjorde hun også i dag

Det er kun undtagelsesvist at andre ekvipager kan vippe verdensetteren af førstepladsen, når det gælder World Cup kvalifikationer som tyskeren stiller op i. Det skete sensationelt for nylig, hvor vores egen Cathrine Dufour på den aldrene Atterupgaards Cassidy listede sig udenom verdensetteren og tog sejren, mens dette er altså fortsat en undtagelse.

 

I dag var ingen undtagelse, selvom det var en stjernespækket parade af stærke internationale ekvipager der stillede op til World Cup kvalifikationen i Amsterdam, og hvor blot en enkelt dansk ekvipage havde meldt sin deltagelse, nemlig Lone Bang Larsen på Bakkely's Onandt (e. Onassis / Michelino).

 

 

I dag var verdensetteren i sit es og hendes hest Wiehegold (e. Blue Hors Don Schufro /Sandro Hit) ligeså og sikrede sig sejren i FEI World Cup Grand Prix i Amsterdam med 83.565 %.

 

Flot ridt af Dujardin og Freestyle

Den største trussel mod Isabell Werth skulle vise sig at være britiske Charlotte Dujardin, der igen i Mount St. John Freestyle (e. Fidermark /Donnerhall), har fundet sig en ny verdensklassehest. Men selvom Freestyle bare er vokset konstant med opgaven og i særdeleshed i de seneste måneder, er hun stadig en ung hest, der ikke helt har den rutine som den særdeles erfarne Weihegold, og Dujardin kan kun være tilfreds med hoppens præstation.

 

Det blev til et rigtig godt program og en dommerscore på 81,956 % og en særdeles velfortjent og hæderfuld andenplads i World Cup Grand Prix'en.

 

Emmelie Scholtens og Desperado tre'er

Tredjepladsen gik til hollænderen Emmelie Scholtens på Desperado N.O.P, som også har haft et par gode ridt på det seneste. Det blev til en samlet dommerscore på 77,870%.

 

Hæderlig dansk præstation

Den 45-årige Lone Bang Larsen på den 13-årige danskopdrættede hingst Bakkely's Onandt, var eneste danske ekvipage i det stjernespækkede internationale felt. Selvom slutresultatet på de 69,696% blot rakte til en samlet femtendeplads, må deres præstation absolut siges at være godkendt for hvad der var deres første World Cup kvalifikationsstævne sammen.

 

Det var nemlig et særdeles stærkt felt der tørnede sammen i Amsterdam i dag, hvor selv nogle af Europas top-navne som Dorothee Schneider, Helen Langenhanenberg, Edward Gal, Emmelie Scholtens og Jessica von Bredow-Werndl til trods for placeringer, ikke kunne være med i toppen i dag.

 

Grand Prixen er lagt op i sin fulde længde (i to forskellige opslag) på facebooksiden FEI

Dressage, der kan ses her

 

Se start- og resultatlisterne her

 

Billede

 

Isabell Werth vandt dagens World Cup kvalifikation i Amsterdam på Weihegold foran en velridende Dujardin på Mount St John Freestyle. Lone Bang Larsen og Bakkely's Onandt var eneste danske ekvipager, og opnåede en godkendt 15. plads i deres World Cup debut i et stjernespækket felt (Arkivfoto)


Tilføjet d. 25-01-2020 kl. 14:37 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider