Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Om Heste-Nettet
Generelt om Heste-Nettet

 

Online henvendelse til "heste-nettet.dk", bedes ske ved benyttelse af vores kontaktformular


Du er også altid velkommen til at skrive til os på nedenstående adresse:

Heste-Nettet ApS
Glerupvej 20, 1.
2610 Rødovre

 

Tlf: 32 53 88 40

 

CVR: 27 08 26 37

 

Heste-Nettet blev etableret i 1997 og er i dag Danmarks mest besøgte website for hesteinteresserede ca 35.000 daglige brugere og omsætning af over 1000 heste og ponyer månedligt via markedspladsen. Med 16,5 millioner sidevisninger pr. måned er heste-nettet.dk også Danmarks mest trafikerede sportswebsite og nicheportal. heste-nettet.dk drives af Heste-Nettet ApS, som ejes af Heste-Nettet Fond.

Målsætning

Heste-Nettets mål er at de mange ny kommunikationsteknologier bliver til størst mulig gavn for det danske hestefolk. Årsagen til heste-nettet.dk's hidtidige succes er at der fra starten blev satset på at lade brugerne komme til orde i næsten alle sammenhænge, f.eks. Markedspladsen, Ryttersnak, Læsehesten m.m. Udvikling af samværs- og samarbejdsmuligheder med både sportsligt og socialt sigte er derfor stadig vores topprioritet - og vi lover at der er flere ny funktioner og forbedringer på vej.

Gennemskuelighed og sammenligning

Heste-Nettet vil også bruge den ny teknologi til at give brugerne let adgang til sammenligning af pris og kvalitet på produkter og ydelser. Samt til at give producenterne værdifuldt feedback til forbedring af deres produkter. Ved at stille en række funktioner gratis eller fordelagtigt til rådighed for deltagerne i den danske hesteverden er det heste-nettet.dk's mål at gøre Danmark til et foregangsland på dette område. Disse funktioner vil blive bygget op omkring vejviseren og den kommende produktguide.

Bag heste-nettet.dk

Webstedet bliver drevet på frivillig basis af en stor - og blandet - gruppe mennesker, der alle har det til fælles at vi synes det er sjovt at være med til at skabe noget som mange mennesker benytter hver dag. Vi er personer med speciale indenfor så forskellige områder som IT, marketing, organisation og naturligvis heste. Arbejdet med udvikling af heste-nettet.dk er på frivillig basis og ulønnet, men i kraft af vores etablerede position er der rig mulighed for at vise andre, hvad lige netop du er god til og dermed skabe indirekte indtjeningsmuligheder. Vi arbejder ligeledes sammen med forskellige uddannelsesinstitutioner i forbindelse med nogle af vores projekter. Her kan du se hvem vi er.

heste-nettet.dk - noget for dig?

Heste-Nettet bygger på idéer. Så hvadenten du er almindelig heste-elsker eller mere dybt engageret i hesteverdenen gennem dit erhverv, klub- eller forbundsarbejde er du velkommen til at kontakte os. Er du ved at tage en IT eller forretningsmæssigt orienteret uddannelse hjælper vi også gerne med ideer og fungerer som partner i forbindelse med studieprojekter.

Brug af software

Heste-Nettet bygger på open source software så som:

Apache / Nginx
PHP / MySQL

og ikoner / grafik fra:
FAM FAM FAM Silk Icons
Social Media Icons


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider