Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth genvinder sit World Cup Mesterskab

Den regerede mester Isabell Werth og Weihegold genvandt deres World Cup verdensmesterskabstitel med over 90%. Det blev en flot og tæt finale, hvor amerikanske Laura Graves og Verdades indtog andenpladsen, og hvor Daniel Bachmann og Blue hors Zack, fik en hæderfuld debut med deres nye kür program og en flot samlet 7. plads

 

Afgørelsens dag

I dag var det så afgørelsen skulle falde om hvorvidt verdensetteren og den regerende mester tyske Isabell Werth og weihegold (e. Don Schufro / Sandro Hit skulle genvinde deres titel i FEI World Cup finalen i Paris.

 

Der var på forhånd lagt op til den rigtige spænding da amerikanske Laura Graves og Verdades efter gårsdagens Grand Prix konkurrence, havde lagt sig i spidsen for konkurrencen inden den afgørende kür finale lørdag.

 

 

Graves og Verdades i Front

Amerikanske Laura Graves og Verdades leverede igen i dag en absolut toppræstation, med et meget overbevisende kür program med stor sværhedsgrad og lagde sig ligesom i går i spidsen af konkurrencen med et rigtig flot ridt til 89, 082 %, hvorved den forsvarende mester Isabell Werth virkelig skulle leve op til sit absolut bedste for at slå den unge amerikaner.

 

Sejr til Werth med over 90%

Spændingen var derfor maksimal, da Werth og Wiehegold (e. Don schufro / Sandro Hit) indtog banen for at afgøre mesterskabstitlen. Og den ekstremt rutinerede tyske ekvipage gjorde det igen. Med en samlet karakter på svimlende 90,657 % sikrede de sig sejren i World Cup finalen.

Det var ikke mindre end fjerde gang for verdens gennem tiderne mest vindende dressurrytter, alligevel var der som altid, når Isabell Werth vinder udviser stor spontan glæde og smil over sejren, som var det første gang - hun havde vundet FEI World Cup i Dressur!

 

Tredjeplads til Bredow-Werndl og Unee BB

Jessica von Bredow-Werndl på Unee BB (e. Gribaldi / Dageraad) leverede igen i dag en stabil flot præstation og sikrede sig en tredjeplads med et resultat på 83,725 %, og kunne ikke holder tårerne tilbage, da hun modtog sin score.

 

Fjerdeplads til Kittel - igen
Svenske Patrik Kittel, som efterhånden særdeles rutineret i World Cup finale sammenhæng præsterede ej heller i år en plads på podiet med Deja (e. Silvano / Don Schufro), men sluttede lige udenfor med en samlet fjerdeplads, som han har prøvet det før, men endnu aldrig har været på podiet. Det blev dog meget snævert, for med 83,146 % pustede han tyske Bredow-Werndl i nakken.

 

Daniel og Zack - flot samlet 7. plads til de danske debutanter

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack har som bekendt fået udarbejdet et nyt kür program, der efter sigende indhold ville indeholde store sværhedsgrader, så der blev med spænding set frem til de to danske World Cup Finale debutanter, der har satset stort på denne finale.

 

Deres nye kür er gået fra en sværhedsgrad fra 8,6 til 9,7 og det passerede ikke dommernes opmærksomhed forbi. Når der skrues markant op for sværhedsgraden i et program, er den største risiko naturligvis flere fejl, der kan være dyre, så vejret blev holdt hos de danske officials og publikummer da ekvipagen gjorde sin entre på banen.

 

De lagde fra start ud med øvelser, kombinationer og overgange af stor sværhedsgrad og variation. Et utroligt godt sammensat og meget fascinerende program, der var perfekt afstemt til musikken, og taget i betragtning at programmet var nyt, fremstod det uhørt sikkert og rutineret fremført, hvor stort set alt lykkedes.

 

Daniel og Zack lagde sig som 8. startende ekvipage i feltet og næstsidste startende inden den indlagte pause på førstepladsen i det foreløbige klassement, og ligesom i går fastholdt de placeringen til efter pausen. med flotte 80,532 %! Det sikrede dem en flot samlet 7. plads i kür finalen.

 

Billede

 

Den regerede mester Isabell Werth og Weihegold genvandt deres World Cup verdensmesterskabstitel med over 90% i en flot og tæt finale, hvor amerikanske Laura Graves og Verdades tog andenpladsen, og hvor Daniel Bachmann og Blue hors Zack, fik en hæderfuld debut med deres nye kür program og en samlet 7. plads (pressefoto: FEI)


Tilføjet d. 14-04-2018 kl. 18:41 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
11-01-20 Graves sender sin bedste ven på pension
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider