Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth møder med stærkeste kort!

Når verdenstoppen i dressuren tørner sammen i Paris i næste uge for at dyste i World Cup finalen, bliver, det som ventet superhoppen Weihegold, Isabel Werths førstehest, der skal forsvare titlen for verdens igennem tiderne mest vindende dressurrytter

 

Weihegold - det stærkeste kort til finalen

Isabell Werth har til det sidste holdt kortene tæt ind til kroppen om hvilken af sine absolut top verdensklasse heste hun ville tage med til World Cup finalen i Paris i næsten uge. Alligevel kommer det næppe som nogen overraskelse for nogen, at valget er faldet på Werths absolutte stærkeste kort, Superhoppen Weihegold (e. Blue Hors Don Schufro / Sandro Hit), skønt verdensetteren tillige besidder verdensranglistens andenplads med vallakken Emilio ( se her)

 

Luksus-problem

Det var også Christine Arns-Krogman's Weihegold der sikrede Isabell Werth sejren ved World Cup finalen sidste år, men i år har valget været vanskeligere - i sandhed et luksusproblem, vil de fleste af os sikkert mene:

"Det var i sandhed et dilemma. På den ene side er 'Weihe' titelforsvarer, på den anden sidde ville det give Emilio en chance for at vise hvad han kan ved denne indendørs konkurrence. Begge heste er i top form", udtaler Werth om valget mellem de to førende heste på verdensranglisten.

 

 

Største konkurrent - amerikanske Laura Graves

Werths største konkurrent bliver formentlig den unge amerikanske rytter Laura Graves på Verdades, der som er den eneste ekvipage i verden reelt har slået Isabel Werth på Weihegold siden Ol i Rio i sommeren 2016.

 

Desværre fik vores egen Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ikke samlet tilstrækkeligt med point sammen til at kunne udfordre verdensetteren til World Cup finalen, der ellers har vist storform på det seneste, selvom Dufour alene har slået Werth på Emilio og endnu har til gode at vinde over hende på hendes første hest Weihegold.

 

Danmark repræsenteret ved Daniel Bachmann Andersen

Danmark har dog heldigvis en anden ekvipage med til at repræsentere de rød-hvide farver i World Cup Finalen, nemlig Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack (e. Rosseau / Jazz), der kom med på et wildcard.

 

Zack kommer til at møde sin egen søn Glock's Zonik i finalen med hollandske Edward gal i sadlen (se her)

 

Billede

 

Når verdenstoppen i dressuren tørner sammen i Paris i næste uge for at dyste i World Cup finalen, bliver, det som ventet superhoppen Weihegold, Isabel Werths førstehest, der skal forsvare titlen for verdens igennem tiderne mest vindende dressurrytter. Billedet af ekvipagen er fra OL i Rio (Arkivfoto)

 


Tilføjet d. 11-04-2018 kl. 11:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider