Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth vinder World Cup Kür med 90%

Storfavoritterne Isabell Werth og Weihegold vandt dagens World Cup kür finale i Amsterdam med over 90%. De blev dog kraftigt udfordret af en imponerende godt ridende Charlotte Dujardin på Mount St John Freestyle, der var dagens positive overraskelse, og som virkelig har fået fat i toppen af en internationale dressur elite

 

Højt niveau I Amsterdam World Cup kür

Det var et brag af en kür finale, ved World Cup kvalifikationsstævnet i Amsterdam i dag lørdag, hvor mange af de europæiske top-ekvipager tørnede sammen, for at kæmpe om de vigtige World Cup points, og individuelle chancer frem mod Ol i Tokyo, og der blev delt godt ud af de høje karakterer i dagens klasse.

 

De otte bedst placerede ekvipager red alle til procenter over de 80%, mens de to førende ekvipager stak af fra det resterende felt.

 

Endnu en World Cup Kür sejr til Werth og Weihegold

Verdensetteren Isabell Werth der I går fredag vandt den indledende Grand Prix på den 15-årige Wiehegold (Blue Hors Don Schufro / Sandro Hit) ved World Cup kvalifikationsstævnet i Amsterdam (se her), gentog succesen i kür-finalen i dag lørdag. Sejren gik til det det rutinerede og særdeles erfarne makkerpar efter et totalt fejlfrit program, der indkasserede ekvipagen en dommerscore på 90,280%.

 

Dujardin og Freestyle i pragtridt

Det må siges at britiske Charlotte Dujardin og den 11-årige Mount St John Freestyle (e. Fidermark / Donnerhall II), virkelig er ved at få fat i toppen af dressuren. Det var en udsøgt fornøjelse at nyde de to på banen i perfekt harmoni, lethed og elegance. Med ikke mindre end et pragtridt den unge ekvipage, der til trods for Werths skyhøje karakterer, flere gange så ud til at ride lige op med verdensetteren. Det blev til en samlet dommerscore til den britiske ekvipage på 89,505, og en enkelt dommer havde dem også som vinder af klassen.

 

De to første ekvipager havde i øvrigt stor afstand ned til det øvrige felt.

 

 

Tredjeplads til Edward Gal og Glock's Zonik

Tredje placerede ekvipage blev hollandske Edward På den danskavlede Glock's Zonik (e. Blue Hors Zack / Blue Hors Romanov), der red til en samlet dommerscore på 85,030%.

 

Lone og Onandt red til 74%

Den eneste danske ekvipage der var med i denne World Cup kvalifikations kür var Lone Bang Larsen på Bakkely's Onandt (e. Onassis /Michelino), der sluttede som næstsidste ekvipage på en fjortendeplads med en dommerscore på 74,370%.

 

Se de samlede startlister og resultater her

 

Billede

 

Storfavoritterne Isabell Werth og Weihegold vandt dagens World Cup kür finale i Amsterdam med over 90%. De blev dog kraftigt udfordret af en imponerende godt ridende Charlotte Dujardin på Mount St John Freestyle, der var dagens positive overraskelse, og som virkelig har fået fat i toppen af en internationale dressur elit. Dagens positive overraskelse var brtiske Charlotte Dujardin på Mount St Jhn Freestyle (på billedet) (Arkivfoto)


Tilføjet d. 25-01-2020 kl. 15:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-03-20 Dujardins nye hemmelige våben
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
15-12-19 Dujardin: Olympia - min barnedrøm!
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider