Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads

Efter en glorværdig karriere og præstationer der i begge tilfælde vil gå over i historien, vil der ske et markant skifte når FEI's verdensrangliste opdateres i slutningen af juli, når Isabell Werths to top-heste Weihegold og Bella Rose skifter pladser på listen

 

Bella Rose - ny førstehest

Nu er det snart officielt - Isabell Werths førstehest er ikke længere Wiehegold. Med den nye FEI verdensrangliste der udkommer ultimo juli, bliver det Bella Rose, der overtager verdensranglistens førsteplads fra Weihegold, der ellers har fast holdt positionen næsten konsistent siden OL i Rio 2016.

 

Når næste opdatering af FEI's verdensrangliste over dressurekvipager udkommer i slutningen af juli måned, bliver det med et historisk skifte. Isabell Werth og Weihegold (e. Blue Hors Don Schufro / Sandro Hit) vandt godt nok søndagens firstjernede Grand Prix speciale, hvor hun scorede 50,851 % i den sidste konkurrence før EM i Rotterdam i august, men det er ikke hende der vil ligge i toppen af verdensranglisten når listen offentliggøres. Det bliver derimod Bella Rose - det ultimative bevis på at en skadet hest med behørig ro, tålmodighed og behørig

genoptræning kan trodse alle odds og nå til top i international dressur.

 

 

En glorværdig karriere

Samtidigt er det ligeså historisk, at den 14-årige Weihegold, som Isabell Werth har dannet par med og sikret OL-guld med, har vundet ikke mindre en tre World Cup titler med i streg og ikke mindst som hun har ligget på verdensranglistens nummer 1 i ikke mindre end 31 måneder - en imponerende karriere og allerede en legende, der nu viger pladsen for en anden værdig hestesportsatlet.

 

Weihegold og Isabell Werth rykkede op på førstepladsen i oktober 2016 efter at vinde både individuelt sølv og guld for hol ved OL legene i Rio i 2016, og har holdt titlen lige siden - på nær to måneder efter WEG i Tryon i North Carolina, hvor amerikanske Laura Graves på Verdades havde titlen i to på hinanden følgende måneder - første gang det lykkedes en ikke europæer at erhverve verdensranglisteførstepladsen.

 

Bytter pladser

Belle Rose vil overtage førstepladsen og Weihegold vil vige pladsen for en placering som verdensranglistens nr. 2, som Bella Rose bevæger sig op fra og som hun har ligget på siden april i år.

 

Billede

 

Efter en glorværdig karriere og præstationer der i begge tilfælde vil gå over i historien, vil der ske et markant skifte når FEI's verdensrangliste opdateres i slutningen af juli, når Isabell Werths to top-heste Weihegold og Bella Rose skifter pladser på listen. Her ses werth på Bella Rose (Arkivfoto)


Tilføjet d. 29-07-2019 kl. 13:09 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
02-02-20 Dufour og Bachmann fortsat i top-10
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
06-11-19 Unge danske dressurryttere i toppen af FEI-listerne
30-08-19 Kvantespring for Dufour og Cassidy
06-08-19 Isabell 3x og Daniel 2x i top-10
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
01-05-19 Daniel 7'er på verdensranglisten og bedste mand!
05-02-19 Daniel har tre heste med i verdenstoppen
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider