Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour og Cassidy verdens 5. bedste

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy har med den seneste opdatering, entereret top-5 på FEI's verdensrangliste over de mest succesfulde dressurekvipager, og flere andre danskere stormer op ad listen

 

Dansk indtag af verdensranglisten

De danske dressurryttere stormer for tiden op ad FEI's verdensrangliste over de mest succesfulde dressurryttere. Efter det seneste - med danske øjne - meget succesfulde World Cup stævne i Herning, er der på den nye liste offentliggjort af FEI pr. 1. oktober 2017, sket yderligere spændende ting på listen.

 

Dufour og Cassidy i top-5

Den mest bemærkelsesværdige ændring på verdensranglisten, er at Cathrine Dufour, har taget endnu et spring op af listen og nu befinder sig i top-5 blandt verdens bedste dressurryttere. Det er første gang i mere end tre år, at en dansk ekvipage har ligget så højt på verdensranglisten.

 

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, har bevæget sig to pladser yderligere op af listen fra sidste måned, fra en 7. plads til en flot 5. plads blandt verdens bedste, og det er ikke hvem som helst den danske ekvipage har passeret på listen.

 

Dufour har med det seneste ryk passeret både britiske Carl Hester på Nip Tuck og selveste verdensetteren Isabell Werth og Don Johnson, som de jo netop slog hele to gange ved det succesfulde World Cup stævne i sidste måned i Herning (se her og her). Isabell Werth ligger dog fortsat på førstepladsen på ranglisten på Weihegold, ligesom hun også indtager fjerdepladsen på Emilio. Dufour ligger således lige i smørhullet mellem Isabell Werth på hver side af sig.

 

Dansk fremryk på verdensranglisten

Med den seneste opdatering af FEI's verdensrangliste, er der dog også andre danske ekvipager der har rykket sig frem på listen. Anne Kasprzak på Donnperignon er ligeledes rykket to pladser frem, og befinder sig nu på en 20.-plads, hvor hun før lå som nummer 22 på listen.

 

Daniel Backmann Andersen og den enøjede avlshingst Blue Hors Zack, som i sidste måned to et kvantespring frem på listen (se her), har igen rykket sig pænt frem i bussen, nemlig fra en plads som nummer 41 til nu en 30.-plads på listen. Lige efter Daniel følger yderligere to landsmænd, nemlig Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ, der samtidig er rykket 5 pladser frem, fra en plads som nummer 36 på listen, til en plads som nummer 31. Anna Zibrandtsen og Arlando følger herefter, som nummer 32, og er rykket en enkelt plads frem i feltet fra en 33.- plads.

 

Endelig er den i Storbritannien bosiddende danske dressurrytter Anders Dahl på Selten også rykket op på listen, fra en 47.-plads til en 43.-plads på FEI's Verdensrangliste.

 

Rikke Svane på den sorte trakehner avlshingst Finckenstein TSF er faldet en enkelt plads tilbage i feltet fra sidst og ligger nu på en plads som nummer 40.

 

Danmark har hermed i alt syv dressurryttere med i top-50, heriblandt 1 i top 5, 1 i top-25, og hele 5 yderligere ekvipager med i top-50.

 

Toppen af poppen
Top-4 i toppen af verdensranglisten er fortsat helt uændret med to tyskere på topplaceringerne.

Isabell Werth ligger fortsat urørlig i spidsen af listen på sin superhoppe Weihegold OLD, med Sönke Rothenberger på andenpladsen. Unge Amerikanske Laura Graves fastholder en flot tredjeplads med sin egen hollandske varmblods vallak Verdades, mens Isabelle Werth tillige besidder fjerdepladsen på ranglisten med Emilio.

 

Se hele den netop offentliggjorte opdaterede FEI' verdensrangliste over dressurekvipager her

 

Billede

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy har med den seneste opdatering, entereret top-5 på FEI's verdensrangliste over de mest succesfulde dressurekvipager, og flere andre danskere stormer op ad listen (Foto: JP-photo.dk)

 


Tilføjet d. 02-11-2017 kl. 11:02 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
11-03-18 Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen
06-03-18 Cathrine og Cassidy til hingstekåringen
05-03-18 Ingen World Cup finale til Dufour
05-03-18 Dufour og Werth bytter plads på verdensranglisten!
25-02-18 Dufour satser på World Cup finalen!
25-02-18 Dufour slår Werth og Emilio for 2. gang x 2!
26-11-17 Dufour i portræt interview
22-10-17 Dufour slår verdensetteren igen!
06-10-17 Kvantespring til Bachman og Zack!
09-07-17 Dufour med i verdens top 10!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider