Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen

Cathrine Dufour var en populær modtager af MCH's Varmblodpris ved det store gallashow i Boxen i Herning lørdag aften. Der var jubeludbrud og klapsalver til den unge danske verdensklasse dressurrytter, så loftet løftede sig i hallen og tilskuerpladserne rystede

 

Populær prismodtager

Jyske Bank Boxen rystede og taget løftede sig, da det blev offentliggjort, hvem der i år er udvalgt til den fornemme hæderspris MCH's Varmblodspris - og den hæder tilfaldt Cathrine Dufour. Det udløste et jubelbrøl i Boxen og klapsalver enmas, og en glad dufour red rundt på og vinkede til publikum, mens Cassiby gav den en ekstra energi i den frie trav, og var super cool, mens man fornemmede at han til fulde nød opmærksomheden på lige fod med Dufour.

 

Danmark på verdenskortet

Danmark er kommet på det hippologiske verdenskort - vi har en stjerne, der lyser over dem alle, og vi har en der kan udfordre verdensranglistens nummer et, Isabell Werth. Byd velkommen til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy. Og så jublede hele salen, mens de rejste sig op og klappede taktfast under hele deres herlige og stemningsfulde præsentation.

 

 

"Siden 2004 har Georg Sørensen og jeg uddelt MCH's Varmblods pris til en, der har gjort en ekstraordinær indsats for Dansk Varmblod. Det har aldrig været svært, og heller ikke i år, hvor prismodtageren er Cathrine Dufour", sagde Dansk Varmblods formand Jan Pedersen, og så jublede de godt 8.000 tilskuere i Jyske Bank Boxen.

 

Om prismodtageren Cathrine Dufour sagde Jan Petersen:
"Hun er en charmerende, naturlig repræsentant for hestesporten, og dermed giver hun noget tilbage til alle os, der elsker heste",
sagde Jan Pedersen bl.a. i sin begrundelse for prisen.

 

Stort tillykke til Cathrine Dufour Herfra. Forhåbentlig er prisen et lille plaster på såret for at det i denne omgang ikke lykkedes at komme med til World Cup finalen i Paris til April.

 

Billede

 

Cathrine Dufour var en populær modtager af MCH's Varmblodpris ved det store gallashow i Boxen i Herning lørdag aften. Der var jubeludbrud og klapsalver til den unge danske verdensklasse dressurrytter, så loftet løftede sig i hallen og tilskuerpladserne rystede (Forsidefoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 11-03-2018 kl. 09:24 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Forrygende gallashow med OL, guld og glimmer
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
24-02-19 The Greatest Show
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider