Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy dansede sig ind på andenpladsen efter Isabell Werth i lørdagens Saab top-10 Grand Prix ved Sweden International Horse Show lørdag med over 80% og er videre til søndagens kür

 

Dansede sig til ny rekord

Cathrine Dufour og 17-årige Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond / Donnerhall) dansede sig ind på en flot og populær andenplads i lørdagens Grand Prix ved Sweden International Horse Show, og kvitterede for en grand finale som sidste ekvipage i en rigtig flot klasse med høj høj kvalitet.

 

10-tal i galopprogrammet

Den danske ekvipage overvandt Cassidys velkendte frygt for forstyrrende elementer på den store arena, hvor der også var opstillet en enorm storskærm, men Dufour fastholdt hans koncentration om opgaven, som de i fællesskab løste til fulde. Det blev til et meget flot program, hvor især galopprogrammet var verdensklasse, som bl.a. kastede et 10-tal af sig ved en af dommerne, da parret fuldførte deres første galoppirouette.

 

 

Populær andenplads

Undervejs i programmet, var det tydeligt at ekvipagen ville ligge meget tæt på den magiske 80% grænse - og det lykkedes. Med 80.870 % blev det til en sikker andenplads i feltet til den danske ekvipage, der samtidig var ny personlig rekord i Grand Prix for ekvipagen.

 

Den danske ekvipages popularitet i det svenske er ikke til at tage fejl af, og Cassidy og Cathrine blev taktfast klappet op ad midterlinjen ved afslutningen af programmet i en rigtig flot klasse med et felt af internationale top-ryttere.

 

Sejr til Werth og Weihegold

Førstepladsen gik til tyske Isabell Werth på Weihegold (e. Blue Hors Don Schufro /Sandro Hit), der med et fuldstændig fejlfrit program var uopnåelig, og sikrede sig førstepladsen med ikke mindre end 83.652%.


Tredjeplads til Jessica von Bredow-Werdl
Tredjepladsen gik til endnu en tysk ekvipage, nemlig Jessica von Bredow-Werndl, på hendes nye hest Zaire-E (e. de Niro / Jazz). Ekvipagen som opnåede flotte 77.869 %.

 

Første svenskere på fjerde og femtepladsen

På fjerdepladsen kom den første hjemmebanerytter svenske Patrik Kittel på Well Done de La Roche (e. Furstentraum / Walt Disney) med 77,348, ligesom femtepladsen gik til Sverige, idet Therese Nielshagen på den sorte hingst Dante Weltino (e. Danone 4 / Welt Hit II) red sig til 77,239%.

Se det samlede resultat fra klassen her

I dag søndag, mødes Saab Top 10-deltagerne endnu engang, hvor det gælder den afsluttende kür.

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy dansede sig ind på andenpladsen efter Isabell Werth i lørdagens Saab top-10 Grand Prix ved Sweden International Horse Show lørdag med over 80% og er videre til søndagens kür (Arkivfoto)


Tilføjet d. 01-12-2019 kl. 12:43 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider