Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Cathrine og Cassidy til hingstekåringen

Danmarks internationale dressurstjerneekvipage, Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, gæster på lørdag Dansk Varmblods Hingstekåring under gallashowet i Boxen i Herning. Dufour og Cassidy har en helt særlig historie sammen

 

Dobbelt individuelt guld for ungryttereog flere medaljer som seniorer

To gange har 26-årige Cathrine Dufour og den 15-årige DV-vallak Atterupgaards Cassidy (e. Caprimond / Donnerhall) vundet dobbelt individuelt guld ved EM for ungryttere, inden de tog springet til sportens højeste niveau, Grand Prix. Også her har de udviklet sig til en af verdens bedste dressurekvipager og vandt ved EM 2017 to individuelle bronzemedaljer og dansk holdsølv, ligesom ekvipagen i indeværende World Cup-sæson har vundet de to kvalifikationer, som de har været til start ved.

 

Tredjeplads på FEI's verdensrangliste

Cathrine Dufour har nu avanceret til en tredjeplads på FEI's verdensrangliste, men til stor skuffelse for alle danske dressur entusiaster har hun og Cassidy desværre ikke opnået wildcard til at deltage ved World Cup-finalen i Paris.

 

 

Dansk Varmblod synes ikke, at ekvipagen skal snydes for et stort og feststemt publikum, og hvad bedre kan man tilbyde de tusindvis af tilskuere ved gallashowet i Boxen i Herning end den danske ekvipage, der reelt kan vinde en medalje ved VM 2018?

 

Æresgæster ved lørdagens gallashow i Herning

Derfor er Cathrine og Cassidy inviteret til Dansk Varmblods Hingstekårings Gallashow lørdag aften, hvor Dansk Varmblod ønsker at hylde ekvipagen for deres fremragende resultater.

 

"Den oplevelse, som publikum gav mig ved World Cup-kvalifikationen i Herning, var helt fantastisk. Derfor kommer vi selvfølgelig gerne tilbage foran det danske publikum og giver lidt tilbage til alle dem, der har støttet os på vores vej. Cassidy elskede atmosfæren i Boxen i Herning, så jeg håber, at vi kan genopleve den storslåede stemning", fortæller Cathrine Dufour, der glæder sig til at lade sin DV-hest hylde.

 

Kilde: Herning Hingste kåring

 

Billede

 

Danmarks internationale dressurstjerneekvipage, Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, gæster på lørdag Dansk Varmblods Hingstekåring under gallashowet i Boxen i Herning. Dufour og Cassidy har en helt særlig historie sammen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-03-2018 kl. 09:24 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-03-20 Forrygende gallashow med OL, guld og glimmer
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
20-10-19 Et show med humor smil og stor bredde
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
24-02-19 The Greatest Show
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider