Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen World Cup finale til Dufour

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy - kommer desværre ikke på banen i World Cup-finalen i Paris den 13. - 14. april, da ekvipagen ifølge arrangørerne desværre ikke kvalificerer sig til et wildcard

 

Ikke berettiget til wildcard

Efter Dufour og Cassidy med en pragtpræstation igen slog verdensetteren Isabell Werth ved World Cuppen i Göteborg valgte Dansk Ride Forbund at søge om wildcard til World Cup-finalen, men ansøgningen er desværre blevet afvist af det internationale rideforbund FEI med begrundelse i, at Cathrines resultater falder uden for reglerne for et wildcard. Danmark bliver dog repræsenteret i finalen af en anden af vores topekvipager - nemlig Daniel Bachmann og Blue Hors Zack.

 

Målet er VM
Cathrines altoverskyggende målsætning for 2018 er VM i USA til september, hvilket hun har planlagt sin træning og stævnedeltagelse efter. Men efter at hun og Cassidy først slog verdensetteren ved World Cuppen på hjemmebane i Herning i oktober og efterfølgende gentog præstationen til UG i Stockholm for et par uger siden, valgte Dansk Ride Forbund og Cathrine at søge om et wildcard til finalen. Dette har FEI desværre afvist, så nu er fokus igen rettet 100 % på VM.

 

 

Daniel og Zack finaleklar
En anden af Danmarks topryttere, Daniel Bachmann, har haft World Cup-finalen som en klar målsætning for træningsplanlægningen for 2017/2018, og med flere toppræstationer på avlshingsten Blue Hors Zack, har makkerparret samlet point nok og er dermed klar for Danmark i finalen i Paris.

 

Kilde: DRF

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy - kommer desværre ikke på banen i World Cup-finalen i Paris den 13. - 14. april, da ekvipagen ifølge arrangørerne desværre ikke kvalificerer sig til et wildcard (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 05-03-2018 kl. 15:10 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
19-03-19 Dorethee Schneider tvivlsom til World Cup finalen
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie
27-04-18 Flot GPS sejr til Dufour og Bohemian


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider