Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour satser på World Cup finalen!

Cathrine Dufour har efter sin seneste overbevisende sejr over Isabell Werth på Emilio fået blot på tanden. Hun går nu efter at få en plads blandt de 18 ekvipager der skal deltage dyste ved den kommende World Cup finale i Paris til april. Hvis det lykkes, vil det være Cathrines og Cassidys første World Cup finale nogensinde

 

Vil med til finalen i Paris

Cathrine Dufour har fået appetit på flere præstigefyldte konkurenccer efter hendes seneste dobbeltsejr over verdensetteren Isabell Werth på hendes verdensranglisteheste nr. 3. Emilio. Den danske dressur-darling opnåede for at par dage siden en overbevisende dobbeltsejr ved World Cup kvalifikationsstævnet på den 15-årige Atterupgaards Cassidy for et par dage siden. Nu har hun ifølge dressage-news.com besluttet sig for at hun vil forsøge at komme med til World Cup finalen i Paris i dagene fra den 10-15 april 2018.

 

To kvalifikationsstævner - fire sejre

Cathrine og Cassidy har til trods for de seneste sejre i Göteborg og før det sejrene i Herning, 4 sejre med sig, men har altså blot startet i 2 World Cup kvalifikationsstævner og har derfor sammenlagt ikke point nok, til at kunne kvalificere sig til finalen på antal samlede points.

 

 

Cathrine og Cassidy vandt som bekendt i oktober 2017 sæsonens første World Cup kvalifikationsstævne på hjemmebane i Herning og nu så igen i Göteborg for blot et par dage siden, med to sejre i henholdsvis Grand Prix'en med 80,674 % og i Freestylen med imponerende 88,200 % (se her).

 

Det indbragte den danske ekvipage i alt 40 vigtige world Cup point, og samtidig rangerer de som verdensranglistens nr. 5, her hvor der kun udestår et enkelt kvalifikationsstævne tilbage i den vesteuropæiske liga, inden finalen i Paris. P.t. ligger Cathrine og Cassidy på en delt 12. plads med Storbritanniens Haley Watson-Greaves i den vesteuropæiske liga, som er tildelt 9 af de 18 starter.

 

Flere sejre eller wild card

Så enten skal Cathrine og Cassidy deltage og gøre det godt i det sidste kvalifikationsstævne inden finalen, eller også skal de satse på at få tildelt et wildcard, hvor den danske ekvipage umiddelbart kan være vanskelige at komme udenom.

 

Vanligvis uddeles der imidlertid 2 wildcards til finalen, og Dufour kan derfor være heldig, at få tildelt en af disse starter. De uddeles til ekvipager der rangerer højt på verdensranglisten, forudsat at kombinationen har fuldført minimum to kvalifikationsstævner, hvilket Dufour og Cassidy altså nu har, og tilmed med et særdeles flot resultat.

 

Intet er naturligvis sikkert før pladserne er tildelt, men som danskere kan vi krydse fingre for at vi får en dansk ekvipage med til finalen, på et af de ekstra pladser.

 

Første world Cup finale for Dufour og Cassidy

Såfremt Dufour og Cassidy for tildelt et af de to wild cards af de i alt 18 pladser til finalen, vil det i givet fald være deres første World Cup finale sammen, og hver især.

 

Det sidste og 8. kvalifikationsstævne der udestår i den vesteuropæiske liga afvikles i Hertgombosch i Holland i dagene den 8-11 marts. Herudover udestår der et enkelt stævne i den nordamerikanske liga, der afvikles i Wellington.

 

Kilde Dressage-news.com

 

Billede

 

Cathrine Dufour har efter sin seneste overbevisende sejr over Isabell Werth på Emilio for få dage siden, fået blot på tanden. Hun går nu efter at få en plads blandt de 18 ekvipager der vil deltage i den kommende World Cup finale i april i Paris. (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 25-02-2018 kl. 18:02 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
02-10-18 Finalisterne i Nord-Vest Box Cup er fundet
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie
27-04-18 Flot GPS sejr til Dufour og Bohemian


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider