Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tre EM medaljer i Kür til Danmark!

Dobbelt guld og bronze i Kür - de danske paradressur ryttere styrer for vildt ved EM!. Efter en sløj start på de individuelle konkurrencer fastholdt de danske ekvipager i dag det høje niveau fra gårdsdagens konkurrencer og hjemtog yderligere tre individuelle medaljer til Danmark! Hvilken afslutning på et fantastisk EM for de danske paradressur ekvipager

 

Styrer for vildt!

De danske paradressurryttere var helt ustyrlige i dag! Det blev til ikke mindre end dobbelt guld og en enkelt bronze til Danmark i dag ved EM i Göteborg, hvor de danske paradressurryttere bare performede for vildt! De danske paradressur ekvipager tog medaljer i samtlige de klasser Danmark var repræsenteret.

 

Fuld moralsk oprejsning og en fantastisk afslutning på EM for det danske paradressurhold, der har grund til at være jublende lykkelige og særdeles stolte af deres samlede indsats!

 

Fra den ene yderlighed til den anden

De danske paradressurekvipager havde en relativ sløj start på EM, med en del skønhedsfejl, hvor alene Stinna Tange Kaastrup og Horsebo Smarties formåede at sikre sig medalje i den indledende individuelle konkurrence ( se her), men det slog ikke de danske ryttere ud, og de kom særdeles stærkt igen i gårdagens holdkonkurrence hvor de sluttede med en samlet sølvmedalje ( se her).

 

Til trods for lidt fejring efter det flotte resultat i går, formåede danskerne at holde niveauet, og fortsatte med at vise skræmmende styrke i dagens afsluttende individuelle Kür, hvor de kom så og sejrede. Det blev til danske medaljer i samtlige klasser med dansk deltagelse (grad II, III og IV) hvor de satte konkurrenterne til vægs!

 

Guld til Stinna og Smarties

Hvem kunne man unde sejren mere end Stinna og Horsebo Smarties? Stinna indfriede i dag det bedste resultat hun kunne opnå, nemlig at vinde sin første internationale guldmedalje. Det gjorde hun i den individuelle kür i grad II paradressur ved EM i Göteborg!.

 

Der var ellers lagt op til en næsten umenneskeligt højt niveau hvis Stinna skulle opnå dette. Førende rytter var inden Stinna skulle på banen var hollandske Nicole den Dulk med formidable 76,720% der blev 2'er foran Stinna i den første individuelle konkurrence.

 

Men Stinna og Smarties gjorde det umulige! Med en samlet dommerkarakter på 77,6 % sikrede en jublende lykkelig Stinna Tange Kaastrup sig sejren i klassen og hendes første internationale guldmedalje!

 

Hermed lagde Stinna igen - som i går - niveauet for de øvrige danskere, som heller ikke i dag ville stå tilbage for nogen eller noget!

 

Guld til Susanne Jensby Sunesen

Susanne Jensby Sunesen og CSKs Que Faire gjorde Stinna og Smarties kunsten efter, og sejrede med en tilsvarende høj score nemlig 77, 125 % overbevisende i grad IV, i en konkurrence med et generelt meget højt niveau, mens Annika Lykke Dalskov Risum og Aros A Fenris ikke helt kunne være med, men kom ind på en flot femteplads som den sidst placerede rytter med 71,700.

 

Bronze til Tobias Thorning Jørgensen

I grad III var konkurrencen ligeledes benhård, og unge Tobias Thorning Jørgensen på Bruunhlms Caribian måtte lægge sig i selen, hvis han ville gøre de to danske medaljetagere kunsten efter og sikre sig den medalje i küren, som han ønskede sig, og som han netop lige gik glip af i den første indledende afdeling, hvor konkurrencen var tæt og hvor kun marginalerne skilte ham fra en medalje.

 

Kampen blev tilsvarende gysende tæt i dagens Kür, men det skulle ikke ske igen for Tobias i dag, at han skulle misse sin chance for medalje. Det lykkedes denne gang, men med tilsvarende små marginaler i en konkurrence med igen meget højt niveau.

 

Med 76,126 % sikrede Tobias sig dansk bronze, mens tyske Steffen Ziebig tog sig af sølvet med 76,173% og guldet gik til Susanna Hext med 76,406%, i et meget tæt opløb!

 

Dansk hest vinder grad I

I grad I opnåede Storbritanniens Julie Payne de magiske 80% med DV-hoppen Athene Lindeberg (e. Gribaldi / Diamant), da hun sikrede sig guldet med 80,393%

 

Se de respektive resultater fra kür finalerne her

 

Billede

 

Stinna Tange Kaastrup sætter standarden i EM kür i Göteborg for de danske paradressurryttere og vinder sin første internationale guldmedalje, og Danmark ialt fik dobbelt guld og en bronze (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 23-08-2017 kl. 16:05 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM 2017.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-09-17 Ingen EM Kür - uden musik!
02-09-17 Flot EM indsats af U25 landsholdet
26-08-17 Dufour gør det igen – Kür bronze!
26-08-17 Sådan! Dufour vinder Bronze ved EM!
24-08-17 EM sølv til Danmarks yngste dressurlandshold!
22-08-17 Uheldig start efterfulgt af oprejsning i EM Grand Prix
22-08-17 Velfortjent EM sølv til paradressurrytterne
22-08-17 Danmark ligger til EM guld!
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!
18-08-17 Ingen irsk EM dressur deltagelse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider