Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark ligger til EM guld!

Verdensklasse dansk PL-hold, der var totalt suveræne i holdkonkurrencen ved EM i Göteborg i dag i formiddagens klasser, hvor alle fire ekvipager holdt niveauet i top. Danmark ligger i front med samtlige fire ryttere igennem inden den sidste klasse grad I, hvor Danmark ikke er repræsenteret. Spørgsmålet er om vi kan vi holde guldet?

 

Suverænt dansk PL-holdpræstation

Stemningen er helt i top i den danske lejr ved EM i paradressur, hvor samtlige fire danske ekvipager er igennem konkurrencen som den første nation, og hvor Danmark har lagt sig i spidsen inden den sidste grad I konkurrence. Alle de danske ekvipager har redet til over 70%, og lagt de øvrige nationer under pres, med stabile og sikre ridt, og har lagt sig i spidsen af grad II, III og IV.

 

Stinna lage stærkt ud med en sejr i grad IV, og alle fulgte trop. Unge Tobias sikrede sig en sejr i grad III og Susanne og Annika fulgte trop med en sejr og en tredjeplads i grad IV. Med et totalt dominerende dansk PL-hold ligger Danmark foreløbigt til EM guld inden den sidste klasse i grad I, hvor Danmark ikke er repræsentaret.

 

Stinna Tange Kaastrup lægger ud med sejr

Stinna Tange Kastrup fortsatte i dagens holdkonkurrence niveauet fra gårdsdagens individuelle bronzeridt og sikrede en drømmestart for Danmark i holdkonkurrencen, da hun med et sikkert og glidende ridt lagde sig flot i front for Grad II ekvipagerne i holdkonkurrencen, der startede op kl. 9.00 i tirsdag morgen. Stinna og Horsebo Smarties fremviste bl.a. et rytmisk og svævende travprogram og demonstrerede mange vellykkede overgange og fine øgninger. Det resulterede i en samlet score på 74% og en sikker førsteplads i klassen, som tydeligvis også begejstrede rytteren selv, der spontant og dejligt hæmningsløst gav udtryk for sin glæde ved resultatet.

 

Unge Tobias sejre i grad III

Unge Tobias Thorning Jørgensen på Bruunholms Caribian, der er PL feltets yngste rytter og benjamin, præsterede for vildt!. Tobias gav den alt hvad den kunne holde og ville heller ikke stå tilbage for de andre danske ekvipager, der var i absolut topform i dag. Det var ikke til at se på ekvipagens ridt i dag, at Tobias både er ung og en af de mindst rutinerede. Han sikrede sig ligeledes en fantastisk sejr i sin grad III klasse med flotte 72,176 point.

 

Susanne og Annika 1'er og 3'er i grad IV

Annika Lykke Dalskov Risum gjorde Stinna og Andreas kunsten efter i grad IV med et rigtig habilt ridt på Aron A Fenris. Hun fik også fremvist gode overgange og øgninger, og selvom der var stor uenighed blandt dommerne om karaktererne og deres individuelle placering i feltet endte de med en samlet score på 71,35 % og en foreløbig førsteplads i klassen, som slutteligt endte på en tredjeplads blandt grad IV rytterne, der bl.a. havde endnu en dansker til start.

 

Susanne Jensby Sunesen havde bestemt besluttet sig for, at hun ikke skulle ikke falde igennem i forhold til dagens foreløbige flotte danske resultater. Hun satsede ligeledes stort og præsterede et tilsvarende vellykket ridt på CSK Que Faire, og det gav pote. Det blev til en flot og sikkert sejr klassen med 74,175%, foran svenske Louise Etzner Jakobsson, således at Annika og Aros A Fenris slutteligt endte på en tredjeplads og Danmark hermed sluttede som 1'er og 3'er i grad IV.

 

Danmark ligger til foreløbigt PL guld

Hermed står det endelige danske resultat bøjet i neon efter samtligedanske fire ryttere. Danmark ligger først i holdkonkurrencen på foreløbig førsteplads med 217.526% point, foran Storbritannien på andenpladsen med 214,522% point og Holland på tredjepladsen med 207,170% point.

Værtsnationen Sverige ligger på en samlet 5. plads, efter Tyskland på fjerdepladsen, inden den sidste klasse grad I, hvor der vanligvis gives høje points.

 

Spørgsmålet er om Danmark hermed mister sin føreposition, og det rykker væsentligt rundt på medaljerækken. det vil dagens sidste klasse vise. Spændingen er næsten ulidelig i den danske lejr.

 

Følg holdkonkurrencens samlede resultat her

 

Billede

 


Tilføjet d. 22-08-2017 kl. 14:02 af i kategorien Ridesport.
Tags: EM 2017.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-09-17 Ingen EM Kür - uden musik!
02-09-17 Flot EM indsats af U25 landsholdet
26-08-17 Dufour gør det igen – Kür bronze!
26-08-17 Sådan! Dufour vinder Bronze ved EM!
24-08-17 EM sølv til Danmarks yngste dressurlandshold!
23-08-17 Tre EM medaljer i Kür til Danmark!
22-08-17 Uheldig start efterfulgt af oprejsning i EM Grand Prix
22-08-17 Velfortjent EM sølv til paradressurrytterne
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!
18-08-17 Ingen irsk EM dressur deltagelse


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider