Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot EM indsats af U25 landsholdet

Det danske U25 landshold har foreløbigt klaret sig godt ved EM i Østrig. Det blev til en samlet flot fjerdeplads for hold i holdkonkurrencens Intermediare II. Sille Engermann og Darius blev bedste danske ekvipage i både holdkonkurrencen og i U25 Grand Prix klassen. Tre danske ekvipager gik med videre til Kür finalen

Det danske U25 EM hold

Det danske U25 landshold EM landshold består i år af Michala Mejlgaard Jensen & Trebiz, Marlene Storkborg & Fritz, Victoria Vallentin & Fabienne og Sille Engermann & Darius, var fredag i konkurrence ved EM i dressur for U25 ryttere, der afvikles denne weekend i Lamprechtshausen i Østrig.

Flot holdindsats med en 4. plads

I holdkonkurrencen, som afvikles i Intermediare II, red de danske ekvipager fire rigtig gode ture, der samlet resulterede i en flot samlet fjerdeplads, med to placerede ryttere.

Det var regerende Danmarksmester Sille Engermann & Darius der stod for det bedste danske resultat i holdkonkurrencen. Ekvopagen placerede sig på en samlet 11. plads med karakteren 70,500 %. Marlene Storkborg & Fritz scorede 69,079 % hvilket rakte til en 14. plads og ligeledes en placering.

Lige udenfor placeringerne på en 16. plads, kom Michala Mejlgaard Jensen & Trebiz der opnåede 67,474 %, og på en 18.plads var det Victoria Vallentin & Fabienne med 66,763 %, der sluttede det danske felt.

Med gode ture til alle fire ekvipager var der fuld tilfredshed i dansker-lejren og ikke mindst optimisme frem mod lørdagens konkurrence.

Sille bedste dansker i U25 Grand Prix

I dag lørdag, skulle alle ekvipagerne så ride igen på banen i U25 Grand Prix programmet, som kaster de første individuelle medaljer af sig. Guldet gik til tyske Lisa-Maria Klössinger. Anne Meulendijks fra Holland tog sølv, mens Juan Matute Guimon fra Spanien fik bronze.

Ligesom i holdkonkurrencens Intermediare II var det Sille Engermann og Darius, der blev den bedst placerede danske ekvipage. Sille Engermann og Darius red til en karakter på 69,605% hvilket rakte til en endelig placering som 12. Marlene Storkborg & Fritz opnåede 66,163 %, hvilket resulterede i en samlet 15. plads. Michala Mejlgaard Jensen & Trebiz opnåede ligeledes at ride sig videre til søndagens Kür finale med en samlet score på 66,000 %, hvilket rakte til en samlet 17. plads.

Det er de18 bedst placerede ekvipager fra lørdagens klasse opnår adgang til kür-finalen i morgen søndag.