Logo used for printing

HN afstemning
Hvor mange penge bruger du om måneden på din hest? Pr. hest

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen irsk EM dressur deltagelse

Den irske OL dressur ekvipage, Judy Reynolds på KWPN vallakken Vancover, har meldt afbud til EM i Göteborg, Sverige i næste uge i perioden den 22-27 august. Vancover har pådraget sig en mindre skade og vil ikke kunne deltage. Reynolds og Vancover var ellers meldt i storform til EM og udgjorde på forhånd Irlands eneste medaljehåb i dressuren

 

Afbud til EM fra Judy Reynolds og Vancover

Det irske EM medaljehåb og OL ekvipage Judy Reynolds og den 15-årige KWPN vallak Vancover, melder afbud til næste uges EM i Göteborg. Vancover har været så uheldig at have pådraget sig en mindre sene skade under onsdagens træningssession (den 15. august), og den er alvorlig nok til, at det ikke giver mening for ekvipagen at drage mod Skandinavien, for blot at blive frasorteret i den indledende dyrelæge kontrol, til trods for at de var Irlands største og eneste medaljehåb i dressuren.

 

"Skaden er ikke alvorlig, men vi ønsker ikke at tage nogen risiko for at skaden forværres. Det fortjener han ikke" oplyser Judy Reynolds til det britiske magasin Horse & Hound. "Han er en trofast partner i sporten. Han fortjener den bedste behandling og de bedste chancer. Jeg kunne under alle omstændigheder ikke have redet ham med den viden", oplyser Reynolds. "Det var blot en normal træningssession. Han var helt fin i starten, men mod slutningen mærkede jeg at han ikke var 100% og vi fik ham tjekket".

 

Ingen Irsk deltagelse til EM i dressur

Judy Reynolds udgjorde den eneste Irske ekvipage I dressuren ved OL I Rio I 2016, hvor de blev den første irske ekvipage til at kvalificere sig til en olympisk kür finale. Samlet kom de på en 18. plads i konkurrencen, men siden da er Vancover blot blevet bedre og bedre. Ekvipagen høstede bl.a. en flot fjerdeplads I World Cup finalen i april i år.

 

"Det er en skam" Siger Judy Reynolds "Han var ellers i rigtig god form. Jeg har virkelig troet på, at vi havde en god mulighed for at gøre os gældende på scoringstavlen. Han bliver bare bedre og bedre, så forhåbentlig til næste år, vil vi stadig være i stand til at vise det frem".

 

Küren må vente

Vancover får nu et par ugers med skridtarbejde, og herefter håber Judy på, at hun igen vil være i stand til langsomt at trappe hans arbejdsintensitet op igen. Hun satser på at konkurrere ham i løbet af vinteren, hvor hun så vil komme ud og fremvise den kür, som parret egentlig havde indstuderet med henblik på EM i Göteborg.

 

Billede

 

Det irske EM medaljehåb Judy Reynolds og Vancover, har meldt afbud tilEM i Göteborg, da Vancover pådrog sig en mindre seneskade ved en af de sidste træningssessioner inden de skulle drage mod Skandinavien (Foto: Pressefoto)

 


Tilføjet d. 18-08-2017 kl. 09:58 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
03-09-17 Ingen EM Kür - uden musik!
02-09-17 Flot EM indsats af U25 landsholdet
26-08-17 Dufour gør det igen – Kür bronze!
26-08-17 Sådan! Dufour vinder Bronze ved EM!
24-08-17 EM sølv til Danmarks yngste dressurlandshold!
23-08-17 Tre EM medaljer i Kür til Danmark!
22-08-17 Uheldig start efterfulgt af oprejsning i EM Grand Prix
22-08-17 Velfortjent EM sølv til paradressurrytterne
22-08-17 Danmark ligger til EM guld!
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider