Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Rift diskvalificerer Anders Dahl

Anders Dahl leverede et nydeligt ridt i dagens Nations Cup konkurrencens anden afdeling, som første danske rytter på banen, men ved den efterfølgende kontrol blev der fundet en rift på siden af Fidelio van het Bloemenhof og Anders Dahl blev elimineret

 

Anders Dahl var første dansker på banen i Nations Cup turneringens anden afdeling, her til formiddag og red et program på Fidelio van het Bloemenhof (e. Fidertanz/Jazz), der må betegnes som absolut godkendt og som af dommerne blev belønnet med 70,808 %.

 

Desværre blev Anders Dahl efterfølgende diskvalificeret, idet der i den efterfølgende kontrol blev fundet en rift på venstre side ved schenkellejet på Fidelio van het Bloemenhof. Imidlertid kommer det formentlig ikke til at betyde noget for Danmarks holdindsats, da det er resultaterne for de tre bedste ekvipager der tæller.

 

 

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ (e. Damhus Hoek's Ginus / Justboy) præsterede nemlig også et rigtig flot ridt i dag og opnåede 72.362 % i deres Grand Prix Special, og det må forventes at Daniel Bachmann Andersen, og Cathrine Dufour der ridder rider som tredjesidste rytter vil ligge noget højere, når de kommer på banen senere i eftermiddag.

 

Se start- og resultatlisterne her

 

 

Billede

 

Anders Dahl leverede et nydeligt ridt i dagens Nations Cup konkurrencens anden afdeling, som første danske rytter på banen, men ved den efterfølgende kontrol blev der fundet en rift på siden af Fidelio van het Bloemenhof og Anders Dahl blev elimineret (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 


Tilføjet d. 20-07-2019 kl. 16:21 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Anders Dahl i front før pausen
24-07-19 Sverige vinder NC før det hele er forbi
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
18-07-19 Sådan Danmark – fantastisk gået!
16-07-19 Holland ude af Nations Cup i Aachen
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
10-07-19 Danmark stiller med stærkt hold til NC i Falsterbo
26-06-19 Holland vinder NC i snævert opgør med Sverige
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
08-12-17 Bigwood vil gerne være med igen!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider