Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack var suveræne i küren i Nations Cup konkurrencen på Falsterbo og sejrede med 85 %. Desværre kunne den danske holdindsats ikke matche de øvrige nationer, og Sverige kunne notere sig endnu en sejrsrunde i turneringen

 

Optur for Daniel og Zack

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack blev dagens absolutte dressur højdepunkt ved Falsterbo Horse Show i går søndag, da de red deres utroligt flotte og meget svære kür i Nations Cup konkurrencen. De gjorde det nærmest til perfektion. Alt klappede i programmet og harmonien mellem den store hingst og den langbenede rytter var ikke mindre end fuldendt. Enhver øvelse blev udført med stor sikkerhed og stort bevægelsesmæssigt overskud og kraft. Piaffe, passage og changementserierne sad lige i skabet, og dommerne kastere høje scores af sig og det blev til både 9, 9,5 og en enkelt 10-tal Publikum brød ud i jubel efter programmet og Daniel kunne notere sig en score på 85,020 % og endnu en suveræn sejr - overbevisende 7 % fra klassens næste ekvipage.

 

Andenpladsen i küren gik til tyske Jan-Dirk Giesselmann på Real Dancer Frh der opnåede 77,575 % og lige efter gik tredjepladsen til svenske Malin Wahlkamp Nilsson på Eddieni med 77,265

 

 

Nedtur til Danmark

Men her stoppede festen så også for Danmark, for til trods for Daniels og Zacks to suveræne ridt i konkurrencen kunne de øvrige hold ikke følge med konkurrenterne i den samlede holdkonkurrence. For eneste øvrige danske placering udover Daniels og Zacks sejr i küren var en 6. plads Helene Melsen på Aston Martin I Grand prix Special med 68,489 %.

 

Nanna Skodborg Merrald og Wasabi opnåede 67,298 % og en 7. plads, mens Carina Cassøe Krüth på May-Day Graftenberg måtte tage til takke med en 8. plads i küren.

 

Svenske Patrik Kittel på Well Done de La Roche Cmf vandt Specialen med 73.532 %.

 

Slutteligt endte det samlede danske hold på en sidsteplads i holdkonkurrencen.

 

Holdsejr til Sverige

Det var tydeligt i dag, at nationerne blev delt op i et A og et B hold for der var store pointforskelle på de to bedste og de to dårligste hold.

 

Sverige vandt sikkert endnu en runde i Nations Cup konkurrencen på hjemmebane med 22 points foran Tyskland med 27, mens Holland og Danmark med henholdsvis 40 og 41 points, havde meget langt op til vinderholdet.

 

Se resultatet af küren her

Se resultatet af Specialen her

Se resultaterne af rytternes ridt og den samlede stilling her

 

Billede

 

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack var suveræne i küren i Nations Cup konkurrencen og sejrede med 85 %. Desværre kunne den danske holdindsats ikke matche de øvrige nationers og Sverige kunne kvittere for endnu en sejrsrunde i turneringen (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 15-07-2019 kl. 09:56 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
30-03-20 Zack alligevel i avlen i 2020
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
24-07-19 Sverige vinder NC før det hele er forbi
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl
18-07-19 Sådan Danmark – fantastisk gået!
16-07-19 Holland ude af Nations Cup i Aachen
15-07-19 Svensk sejr i Nations Cup springning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider