Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere

Danmark Sikrede sig i dag en historisk flot andenplads og tog sølvet i Nations Cup holdkonkurrencen med utroligt stærke danske præstationer fra især Dufour og Daniel Bachmann Andersen. Tyskland blev de suveræne vindere, og USA red sig ind på tredjepladsen

 

Daniel og Dufour skulle sikre Danmarks andenplads

Formiddagens halvdel af feltet i anden afdeling af Nations Cup konkurrencen i Aachen, havde kastet en ærgerlig diskvalifikation af sig til Anders Dahl på Fidelio van het Bloemenhof (se her), mens Agnete Kirk Thingaard på sin trofaste partner Jo Jo Az (e. Damhus Hoek's Ginus / Justboy) red sig til over 72 %.

 

Det var således op til de to sidste danske ekvipager Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Olymbrio (e. Jazz / Olympic Ferro) og Cathrine Dufour på Bohemian (e. Bordeaux / Samarant), at skulle forsvare den foreløbige danske andenplads i Nations Cup konkurrencen. Til trods for at begge ekvipager fik nogle uheldige fejl i deres programmer, red de med hinanden som tætteste konkurrrenter, og sikrede den danske andenplads i holdkonkurrencen, med ekstrem høj kvalitet og sikkerhed i programmerne.

 

 

Daiel og Olymbrio over de 78 % igen

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Olymbrio var første dansker på banen i dagens sidste gruppe og leverede som i forgårs i den indledende afdeling overbevisende varen. Det er super fascinerende at se de to samarbejde, så meget i harmoni og fintunet, og samtidig med enorm kraft og elasticitet, og de bliver bare bedre og bedre for hver gang. Ekvipagen leverede blandt andet et super flot galopprogram, men der indsneg sig dog en ærgerlig tællefejl op ad midterlinjen. Alligevel blev den samlede dommerkarakter på 78.170 % - igen et resultat over de 78 % til trods for den ærgerlige fejl. Hvor denne ekvipage dog er lovende for fremtiden.

 

Dufour og Bohemian - to unge stjerner

Dufour og Bohemian startede som tredjesidste ekvipage, og det så længe virkelig lovende ud, da programmet bare kørte derud af. Denne unge hest, der utrolig nok blot er 9 år gammel, har bare så meget at byde på, og har masser af aktion i både piaffen og passsagen, viser flotte galopserier, og har en super trav, samtidig med at Dufour har nok tillid til den unge hest, at hun både tør slippe tøjlerne og give den fuld gas. Der er uden tvivl rigtig megen fremtid i denne ekvipage. Dufour har med Bohemian demonstreret for alle - det vi danskere længe har vidst - at kombinationen med Atterupgaards Cassidy og Dufour ikke bare var en heldig sammensætning. Atterupgaards Cassidy er ikke altid den nemmeste hest, og Dufour er super dygtig og et fantastisk talent, der med det rigtige hestemateriale viser øjeblikkeligt at hun er verdensklasse.

 

Det var hun også i dag Dufour, og det samme var Bohemian, og det så længe virkelig lovende ud. Den unge danske ekvipage til at tage en anden eller måske en tredjeplads, men en fejl i den sidste galoppiruette kostede dyrt. Dufour røg øjeblikkelig ned på en tredjeplads og med dommerkarakteren 78,809 %, og med to ekvipager tilbage, den næsten uovervindelige Isabell Werth på Bella Rose (Belissimo x Cacir AA), og britiske Charlotte Dujardin på trakehner vallakken Erlentanz (e. Latimer / Benz), så var spørgsmålet om de ville ende på en individuel fjerde eller femteplads.

 

Werth og Bella Rose - suveræne

Rutinerede Isabell Werth satte som vanligt - kunne man næsten fristes til at sige - hele det samlede felt på plads, da hun fuldførte et sikkert og flot ridt på ynglingshesten Bella Rose. Dommerne kvitterede med en score på 84,447, hvilket endte med at blive en overlejen sejr i Grand Prix Specialen til verdensetteren.

 

Dujardin - fornemt ridt på lånehest

Charlotte Dujardin har virkelig fundet melodien med sin 'lånehest' trakehneren Erlentanz og red også et meget flot program. Det lykkedes hende at blande sig i den tyske top, da hun red sig ind på tredjepladsen.

 

Individuel 4, 5 og 18. plads til Danmark

Herved blev Dufour og Bohemian fortrængt yderligere og måtte tage til takke med fjerdepladsen, mens Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Olymbrio, endte på en samlet sjetteplads, med Agnethe Kirk Thinggaard på en samlet 18. plads med en dommerscore på 72.362 %.

 

Individuel andenplads til Dorothee Schneider og Showtime

Andenpladsen gik til Dorothee Schneider på Showtime FRH (e. Sandro Hit / Rotspon), som også red virkelig overbevisende og høstede en samlet dommerscore på 83,617 % Ligesom den individuelle fjerdeplads blev tysk. Den gik til Jessica von Bredow-Werndl på den dejlige trakehnerhoppe TSF Dalera BB (e. Easy Game / Handryk), der red til 79,021 %.

 

Danmark historisk flot andenplads i holdkonkurrencen

Slutresultatet i det 7-nationers store felt i Nations Cup holdkonkurrencen i Aachen blev således en suveræn sejr til de stærke tyskere med 489,477 point, men samtidig en hæderfuld andenplads og et historisk flot resultat til Danmark med 457.515 point. USA kom ind på trdjepladsen med 450.775 point, Sverige på fjerdepladsen med 447.953, efterfulgt af Storbritannien, Irland og til sidst Spanien.

 

Se de samlede resultater fra klassen her

Se det samlede holdresultat her

 

Billede

 

Danmark Sikrede sig i dag en historisk flot andenplads og tog sølvet i Nations Cup holdkonkurrencen med utroligt stærke danske præstationer fra især Dufour og Daniel Bachmann Andersen. Tyskland blev de suveræne vindere, og USA red sig ind på tredjepladsen. Her ses Dufour på Bohemian


Tilføjet d. 20-07-2019 kl. 18:04 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
24-07-19 Sverige vinder NC før det hele er forbi
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider