Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Bigwood vil gerne være med igen!

Anders Dahls britiske hustru, Fiona Bigwood er tilsyneladende kommet dertil, at hun nu gerne vil i gang igen med andet end helt unge heste. Hun har netop erhvervet sig en Grand Prix uddannet finsk hest, ved navn Pin Rock's Foxyfire Blitz

 

Hjem, børn og ungheste - ikke længere nok

Efter at Fiona Bigweed solgte sin tophest og OL-partner Atterupgaards Orthilia til den danske landsholdsrytter Agnete Kirk Thinggaard ( se her), har hun haft en periode, hvor hun har koncentreret sig om sine børn, hendes og ægtemandend Anders Dahl's' parrets nyerhvervede kongelige landsted Brandtridge Park ( se her), og alene koncentreret sig om at ride de lovende ungheste hun havde i stalden, mens Anders Dahl har taget sig af at deltage på konkurrencebanerne på en anden af Fionas heste, nemlig Selten.

 

Men nu er det åbenbart ikke længere nok for den dygtige britiske rytter, der netop har erhvervet sig en færdiguddannet Grand Prix hest fra Finland.

 

Finsk Grand Prix Hest

Den nye stjerne der er flyttet ind på ægteparret Bigwood og Dahl's landsted er den finske Grand Prix hest Rock's Foxyfire Blitz (e. Caritas /Nemeton Ori), ifølge Eurodressage.

 

Den 9-årige finske varmblod er tidligere redet i en række konkurrencer af Saara Keihas og efterfølgende har den været redet af den finske internationale dressurrytter Stella Hagelstam, der købte vallakken for halvandet år siden gennem et opslag på Facebook, hvori Hagelstam søgte efter en hjemmeuddannet hest.

 

Pin Rock's Foxyfire Blitz har endnu ikke deltaget i internationalt konkurrencer, men med Hagelstam har på hjemmebane gjort det godt med Vallakken. Parret vandt deres første store stævne, nemlig de finske mesterskaber i Ypaja i juni i år, hvor de sammen opnåede en score på 67,740% i Grand Prix og 72,095 % i Kür.

 

Billede

 

Anders Dahls britiske hustru, Fiona Bigwood er tilsyneladende kommet dertil at nu gerne vil i gang igen med andet end helt unge heste. og har ny erhvervet sin en Grand Prix uddannet finsk hest, ved navn Pin Rock's Foxyfire Blitz. Billedet er Fiona på hendes tidligere danskavlede tophest Atterupgaards Orthilia


Tilføjet d. 08-12-2017 kl. 15:29 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
17-12-19 Anders Dahl i front før pausen
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
14-03-18 Bigwood køber dansk hest igen
23-10-17 Dahl og Selten - ny sejr og personlig rekord
16-06-17 Anders Dahl og Sir Donato vinder 'Store Tur'
14-06-17 Anders Dahls Afrikka er død
02-02-17 Fiona Bigwoods Atteruppgaards Orthilia solgt til Agnete Kirk
19-12-16 Anders Dahl og Fiona Bigwood skifter hjem
02-12-16 Anders Dahl - personlig rekord og sejr i CDI3* Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider