Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater
Hyggesnak

Du kan her give din kommentar til nyheden:

Rift diskvalificerer Anders Dahl


Anders Dahl leverede et nydeligt ridt i dagens Nations Cup konkurrencens anden afdeling, som første danske rytter på banen, men ved den efterfølgende kontrol blev der fundet en rift på siden af Fidelio van het Bloemenhof og Anders Dahl blev elimineret

 

Anders Dahl var første dansker på banen i Nations Cup turneringens anden afdeling, her til formiddag og red et program på Fidelio van het Bloemenhof (e. Fidertanz/Jazz), der må betegnes som absolut godkendt og som af dommerne blev belønnet med 70,808 %.

 

Desværre blev Anders Dahl efterfølgende diskvalificeret, idet der i den efterfølgende kontrol blev fundet en rift på venstre side ved schenkellejet på Fidelio van het Bloemenhof. Imidlertid kommer det formentlig ikke til at betyde noget for Danmarks holdindsats, da det er resultaterne for de tre bedste ekvipager der tæller.

 

[[outstream]]

 

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ (e. Damhus Hoek's Ginus / Justboy) præsterede nemlig også et rigtig flot ridt i dag og opnåede 72.362 % i deres Grand Prix Special, og det må forventes at Daniel Bachmann Andersen, og Cathrine Dufour der ridder rider som tredjesidste rytter vil ligge noget højere, når de kommer på banen senere i eftermiddag.

 

Se start- og resultatlisterne her

 

 

Billede

 

Anders Dahl leverede et nydeligt ridt i dagens Nations Cup konkurrencens anden afdeling, som første danske rytter på banen, men ved den efterfølgende kontrol blev der fundet en rift på siden af Fidelio van het Bloemenhof og Anders Dahl blev elimineret (Arkivfoto: JP-Photo.dk)

 Nyt indlæg (Kræver login)
(Oprettelse og logind på Heste-Nettet foregår via Peercraft)


Fora og Emner | Museum | Vejledning | Adfærdsregler | Opsætning


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider