Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Anders Dahl i front før pausen

Danmarks eneste deltager Anders Dahl og Fidelio van het Blomenhof, har lagt sig spidsen af World Cup küren på Olymipa Stadium i London forud for pausen med 77,55 % efter et meget flot kür program

 

Fantastisk tætpakket stemning

Stemningen her til aften er ikke mindre end fantastisk på det tætpakkede Olympia Stadium, der på forhånd var fuldstændig udsolgt med et særdeles veloplagt og publikum siddende side om side på tribunerne i den meget intime arena.

 

Anders Dahl på Fidelio van het Blomenhof startede som sjette og sidste rytter i den første afdeling af det sjette ben i World Cup kvalifikationen ud af i alt 11 kvalifikations på Olympia stadium i London her til aften.

 

 

Britisk føring på knapt 77%

Forud herfor havde britiske Garath Huges på KK Woodstock bragt sig i front med et ganske flot ridt, der af dommerne blev takseret til 76,900%, dog med ret stor dommeruenighed. Det var altså denne score Anders Dahl og Fidelio skulle overgå, hvis de skulle bringe sig i front inden pausen i World Cup Küren på Olympia Stadium.

 

Svær start

Anders og Fidelio startede ud med stor sværhedsgrad i küren. Der indsneg sig nogle små skønhedsfejl, og misforståelser mellem Fidelio van het Blomenhof i starten af programmet, hvor rytter og hest ikke forekom at være helt enige om farten, men det lykkedes hurtigt Anders Dahl at få genvundet kontrollen, og med hans store rutine og erfaring formåede han at konvertere Fidelios fremadgående energi, til høj kvalitet i øvelserne.

 

Anders fik fremvist Fidelios meget flotte og ekspressive gangarter, og de fik fremvist nogle meget overbevisende øvelser bl.a. nogle meget flotte etterchangementer. Mens karaktererne dansede over storskærmen efterhånden som programmet skred frem, var det tydeligt at Anders og Fidelio lå pænt til i toppen af konkurrencen, og det så længe ud som meget tæt løb med den førende ekvipage Garath Huges på KK Woodstuck.

 

Anders og Fidelio gjorde det

Det var tydeligvis en meget glad Anders Dahl der sluttede sit ridt under applaus fra tribunerne, mens slutresultatet lod vente på sig. Så om det - flotte 77,55% og det var hermed en kendsgerning at kürfinalens eneste danske ekvipage, havde bragt sig i spidsen af konkurrencen forud for pausen.. Det er samtidig ekvipagens hidtil bedste score på de internationale dressurbaner, efter at de blev faste makkere. De de havde deres debut i Grand Prix i Keysoe i marts 2019, så det er gået hurtigt fremad for ekvipagen.

 

Efter pausen kommer de stærkeste britiske ekvipager på banen, herunder de fire ekvipager der to topplaceringerne i gårsdagens korte Grand Prix, men med Anders Dahls og Fidelios flotte præstation før pausen, er det håb om at de kan ende i den absolutte bedste fjerdedel af feltet.

 

Følg med i resultaterne og placeringerne i küren her

 

Billede

 

Danmarks eneste deltager Anders Dahl og Fidelio van het Blomenhof, har lagt sig spidsen af World Cup küren på Olymipa Stadium i London forud for pausen med 77,55 % efter et meget flot kür program


Tilføjet d. 17-12-2019 kl. 22:23 af i kategorien Ridesport.
Tags: Anders Dahl.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
08-12-17 Bigwood vil gerne være med igen!
23-10-17 Dahl og Selten - ny sejr og personlig rekord
16-06-17 Anders Dahl og Sir Donato vinder 'Store Tur'
14-06-17 Anders Dahls Afrikka er død
19-12-16 Anders Dahl og Fiona Bigwood skifter hjem
02-12-16 Anders Dahl - personlig rekord og sejr i CDI3* Grand Prix
09-11-16 Isabel Werth topper FEI ranglisten


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider