Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Holland vinder NC i snævert opgør med Sverige

Med Edward Gal og danskavlede Zonik i spidsen, vandt hjemmeholdet CDIO3* Nations Cup holdkonkurrencen søndag i Geestern, i tæt opløb med Sverige i den afgørende kür, mens Storbritannien tog tredjepladsen og USA blev nummer fire

 

Suveræn Gal sikrer Hollandsk sejr

På hjemmebane sikrede det hollandske dressurlandshold sig sejren i den tredje runde af Nation Cup kvalifikationen ved stævnet i Geestern, Holland i et særdeles tæt opgør med et velridende svensk dressurlandshold.

 

Edward Gal på den danskavlede Glöck's Zonik blev weekendens individuelle sejrherre. Efter at have sikret sig sejren i den indledende Grand Prix, sikrede Edward Gal og Zonik sig tillige den definitive sejr i den afgørende Grand Prix kür med 82,250 %.

 

 

Tæt opgør mellem Sverige og Holland

Forløsningen kom efter at Sverige havde lagt særdeles stort pres på Holland, hvor det stod lige mellem holdene efter Grand Prix Specialen, hvor søstrene Ramel havde overperformet sig selv, ved begge at have slået personlige rekorder.

 

Svenske Therese Nilshagen kom ind på en individuel andenplads på Dante Weltino Old med 81,496 %, mens Anne Meulendijks på MDH Avanti N.O.P. kom ind på tredjepladsen med 79,875 % i küren.

 

Charlotte Jorst og Nintendo 6'er i Grand Prix Speciale

Den tidligere danske dressurrytter, nu amerikanske statsborger og mester Charlotte Jorst, red Grand Prix Specialen på Kastel's Nintendo for USA og sikrede sig i denne klasse en individuel sjetteplads med 71,426 %.

 

Sejr til Holland i tæt opgør

De endelige holdresultater baseret på resultaterne af hver nations tre bedste ekvipager fra hvert land viste at Holland tog sejren med 17 point, Sverige fik andenpladsen med 19 point, Storbritannien blev tre'er med 48 point, Frankrig kom ind på femtepladsen med 61 point og endelig kom Belgien ind på en 6. plads med 85 point.

 

Sverige fører i den samlede stilling

I den foreløbige samlede stilling ligger Sverige i spidsen i den transatlantiske serie, med 31 point efter fire af de otte Nations Cup runder, med Storbritannien som nummer to med 28 point, USA som nummer tre med 27 point og Holland som nummer fire med 19 point.

 

Næste Nations Cup konkurrence er CDIO4*-NC i Järvenpää i Finland i dagene den 5-7 juli.

 

 

Billede

 

Med Edward Gal og danskavlede Zonik i spidsen, vandt hjemmeholdet CDIO3* Nations Cup holdkonkurrencen søndag i Geestern, i tæt opløb med Sverige i den afgørende kür, mens Storbritannien tog tredjepladse og USA blev nummer fire


Tilføjet d. 26-06-2019 kl. 16:06 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
24-07-19 Sverige vinder NC før det hele er forbi
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
20-07-19 Rift diskvalificerer Anders Dahl
18-07-19 Sådan Danmark – fantastisk gået!
16-07-19 Holland ude af Nations Cup i Aachen
15-07-19 Suveræne Daniel og Zack - sejr på 85%
10-07-19 Danmark stiller med stærkt hold til NC i Falsterbo


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider