Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Dufour i Vallensbæk

Cathrine Dufour fik plaster på såret for sin manglende deltagelse ved WEG i Tryon, da hun i weekenden på Vallensbæk Sportsrideklub vandt lørdagens Grand Prix landsstævneklasse på sin nye stjerne Bohemian, i et tæt med Agnethe Kirk Thingaard på Orthilia

 

Når en dør lukkes, åbnes en ny

Parallelt med DM Vallensbæk blev der afholdt landsstævneklasser, og er var bl.a. Cathrine Dufour til start i Grand Prix. Dufour skulle ellers som bekendt havde befundet sig i Tryon i North Carolina, USA på nuværende tidspunkt, hvor hun skulle have repræsenteret Danmark ved WEG, men da Cassidy er skadet måtte hun i stedet blive hjemme og koncentrere sig om sine andre heste, mens hun venter på at Cassidy er klar igen ( se her)

 

Der er som bekendt ingen dør der lukkes, uden at en ny åbner sig, så afbuddet fra Tryon, har imidlertid givet Dufour anledning til at starte sin upcoming stjerne Bohemien i landsstævneklasserne i den forgangne weekend, under weekends DM Vallensbæk og afholdende af DRF-mesterskabet for klubhold, og Dressurens Venner Cup'en.

 

 

Dufour i duel med Agnete Kirk

Her skulle Dufour bl.a. konkurrere imod Agnete Kirk Thnggaard, som har genoptaget ridningen og satsningen på Atterupgaards Orthilia, efter at hun har pensioneret Jo Jo AZ (se her). Det blev til et tæt opgør mellem de to stjerne-ekvipager, selvom der hos dem begge var småfejl og forbedringspotentiale. Dufour løb af med sejren med en samlet score pån 73,467 %, mens Agnete og Orthlia indkasserede andenpladsen med 71,100 %, som de to eneste placerede placerede den lille klasse.

 

Første uplacerede ekvipager blev nordsjællænderne Charlotte Heering på Bufranco 71,400 % og på en tredjeplads og Mikaela Frabricius-bjerre på Bellissimo 68,033 % på en fjerdeplads

 

Tilfreds Dufour

Dufor var efterfølgende meget tilfreds med Bohemians præstation og sit ridt i det hele taget. Hun har efterfølgende på sin blog skrevet følgende: "En super fin trav tur med flotte flydende traverser som highlight. Derudover så fik vi en lille ubalance i den første piaff, men den anden meget bedre. Jeg havde pisken med for safety, men havde slet ikke brug for den! En lille fejl i overgang til passage efter skridt, kostede dyre point, men det var trods alt til at tage og føle på. I galop flød det faktisk rigtig fint, og kun en lille fejl i 2'erne kom lidt i vejen. Vi skal stadigvæk arbejde på zig-zag traversen, men den overordnede fornemmelse var super fin!

 

Næste udfordring for Dufour og Bohemien bliver det -stjernede CDI stævne på Flyinge på den anden side af Øresund om et par uger.

 

Se resultaterne fra Grand Prix klassen her

 

Billede

 

Cathrine Dufour fik plaster på såret for sin manglende deltagelse ved WEG i Tryon, da hun i weekenden på Vallensbæk Sportsrideklub vandt lørdagens Grand Prix landsstævneklasse på sin nye stjerne Bohemian, i et tæt med Agnethe Kirk Thingaard på Orthilia (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 11-09-2018 kl. 07:30 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
29-03-20 Agnete hjemme igen
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Agnete med Zatchmo og Don O fører feltet i Wellington
21-01-20 Agnete trives i Florida
11-04-19 Veneziano rides af Agnete
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
28-06-18 Agnete satser på Orthilia - JoJo Az trækkes fra top dressur
16-04-18 Agnete og Orthilia når ikke til VM
11-12-17 Daniel og Zack løfter niveauet igen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider