Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Daniel og Zack løfter niveauet igen

Daniel Bachmann-Andersen og Blue Hors Zack formåede at ride endnu en flot tredjeplads hjem i World Cup Grand Prix Kür i Salzburg, og hævede deres niveau endnu engang, med ny personlig Kür rekord. Agnete Kirk Thinggaard og Jojo AZ, tog også i küren femtepladsen og Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. red sig igen ind på førstepladsen

 

Endnu en personlig rekord til Daniel og Zack

Det bliver ved at gå fremad for Blue Hors berider Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, der har vist at de er et super velfungerende makkerpar, og det tegner rigtig godt for fremtiden med de to, der stabilt nærmest springer op af verdensranglisten sammen.

 

De har formentlig taget endnu et spring efter weekend World Cup stævne i Østrig. Søndag red de sig igen ind på en tredjeplads i Grand prix Kür klassen ved I World Cup konkurrencen i Salzburg i Østrig, og ligesom i den indledende Grand Prix, blev det til endnu personlig rekord, og velkomne World Cup point.

 

Med en personlig rekord i lørdagens Grand Prix med 75,020 % havde ekvipagen på forhånd gjort det godt ved World Cup-stævnet i Salzburg (se her).

 

Flot Kür program til over 80%

Med det flotte og imponerende Kür program de har fået skruet sammen til sig, og som passer godt til ekvipagen, gennemførte de et særdeles flot ridt med en fin sværhedsgrad, men hvor de fik det hele til at se dansende let ud, og det var tydeligt at Daniel efter sit ridt, var godt tilfreds med dagens præstation.

 

Dommerne virkelde også imponeret af den danske ekvipages præstation. De belønnede ekvipagen med 80,375 %, og indtog igen som de gjorde det i Grand Prix klassen overbevisende tredjepladsen i Küren. Sejern i klassen gik igen til Dorothee Schneider og Sammy Davis Jr. med 83,415 %, dder også selv satte personlig rekord i dagens ridt, mens Jessica von Bredow-Werndl på Unee BB, sikrede sig andenpladsen i klassen med 81,565 %.

 

Agnete og Jo Jo får igen en femteplads

Agnete Kirk Thinggaard og Jojo Az kunne gjorde også god figur i Kur finalen, med endnu et stabilt ridt, der igen indbragte dem en flot femteplads med g indtage en femteplads med et flot resultat på 76,405 %. dette må også betyde lidt for et muligt avancement på verdensranglisten for denne flittige danske ekvipage.

 

Fabienne Lütkemeier på Fabregaz pessede sig ind på en samlet fjerdeplads mellem de to deltagende danskere. Denne ekvipage opnåede en dommerscore på 79,220 %.

 

Næste kvalifikationsrunde i World Cup'en er den førstkommende er i næste weekend i det store juleshow på Olympia stadium i London.

 

Se alle resultaterne fra stævnet her

 

Se video fra æresrunden fra Blue Hors Hjemmeside her

 

Billede

 

Daniel Bachmann-Andersen og Blue Hors Zack formåede at ride endnu en flot tredjeplads hjem i World Cup Grand Prix Kür i Salzburg, og hævede deres niveau endnu engang, med nu personlig Kür rekord på over 80% ( Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 11-12-2017 kl. 09:11 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
29-03-20 Agnete hjemme igen
07-03-20 Daniel som testrytter indledess i dag
29-02-20 Om at være testrytter
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
23-02-20 Zack satses i sporten i 2020
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Agnete med Zatchmo og Don O fører feltet i Wellington
21-01-20 Agnete trives i Florida
08-11-19 Sådan arbejder top-ryttere til daglig
16-10-19 Farvel til dressurens 'Grand Old Man' i Boxen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider