Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agnete med Zatchmo og Don O fører feltet i Wellington   Opdateret

Agnete ligger på en foreløbig første- og andenplads i den store internationale Grand Prix Klasse i Wellington, med henholdsvis Blue Hors Zatchmo og Blue Hors Olymbrio

 

Opdatering: Agnete ligger på en foreløbig første- og andenplads i den store Grand Prix klasse i Wellington. Agnete og Don O lagde sig i spidsen fra start af med en foreløbig førsteplads på 71,783% i den CDI3* Grand Prix. Hun er foreløbig alene overhalet af sig selv, idet hun opnåede 72.391% på Blue Hors Zatchmo, som hun hermed ligger på en foreløbig førsteplads med, og så på en foreløbig andenplads på Don O.

 

Der mangler dog fortsat bl.a. nogle af de stærke amerikanske ekvipager så som Steffen Peters på Suppenkasper og den amerikanske mester (og tidligere anske dressurrytter) Charlotte Jorst på Nintendo samt Adrienne Lyle på Harmony's Duval.

 

Følg konkurrencen online her

 

Den internationale Grand Prix ved den store Global Dressage Festival i Wellington i Florida er under afvikling, hvor Agnete har lagt sig i spidsen af konkurrencen på Blue Hors Don Olymbrio efter halvdelen af feltet har redet

 

Debut med Don O

Agnete Kirk Thinggaard er på startlisten med både Blue Hors Olymbrio og Blue Hors Zatchmo.

Stævnedebut på Don O i Wellington.

 

Når Agnete Kirk Thinggaard skal på banen i den store internationale Grand Prix i dag, er det samtidig hendes stævnedebut på Blue Hors Olymbrio (e. Jazz/Ferro), og de har såmænd også startnummer 1

 

 

Agnete og Don O har lagt sig i spidsen af konkurrencen, efter de første ryttere og ligger på en foreløbig førsteplads med 71,783% i den CDI3* Grand Prix . En flot debut til de to.

 

Starter igen på Zatchmo

Agnete skal starte igen i samme klasse som nummer 11 med med Blue Hors Zatchmo i samme klasse. For dem er det ikke deres debut. Agnetes seneste CDI3*-start med på Zatchmo var det internationale stævne på hjemmebane på Blue Hors i november, hvor ekvipagen opnåede 75,723 procent i Grand Prix Special.

 

De tre andre medbragte heste Blue Hors Veneziano, Atterupgaards Orthilia og Vegas Volt, må vente lidt længere på, at det bliver deres tur på banerne.

 

Følg med i konkurrencen her

 

Billede

 

Den internationale Grand Prix ved den store Global Dressage Festival i Wellington i Florida er under afvikling, hvor Agnete har lagt sig i spidsen af konkurrencen på Blue Hors Don Olymbrio efter halvdelen af feltet har redet (Arkivfoto: Blue Hors)


Tilføjet d. 23-01-2020 kl. 15:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-03-20 Agnete hjemme igen
24-02-20 Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
21-01-20 Agnete trives i Florida
11-04-19 Veneziano rides af Agnete
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
11-09-18 Sejr til Dufour i Vallensbæk
28-06-18 Agnete satser på Orthilia - JoJo Az trækkes fra top dressur
16-04-18 Agnete og Orthilia når ikke til VM
11-12-17 Daniel og Zack løfter niveauet igen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider