Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen Dufour og Cassidy til WEG

Cathrine Dufour og Cassidy - Danmarks stærkeste kort til de kommende verdensmesterskaber (WEG) i Tryon i USA, kommer allligevel ikke til at repræsentere Danmark, oplyser Dansk Ride Forbund. Cassidy har pådraget sig en foldskade, som han ikke kan nå at restituere fra

 

Dansk Ride Forbund beklager

Det er med stor beklagelse, at Dansk Ride Forbund her til aften må meddele, at Danmarks stærkeste dressurkort, Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy, ikke kommer til at repræsentere Danmark ved VM i Tryon (USA) til september.

 

Foldskade

Årsagen er, at Cassidy har pådraget sig en mindre skade på folden, som desværre ikke kan nå at restituere inden VM. Heldigvis er Anna Zibrandtsens Arlando fit to compete, og de erstatter dermed Cathrine og Cassidy på landsholdet, oplyser Dansk Ride Forbund.

 

 

Skuffede dressurfans

Der var ellers sat store forventninger til at se den førende danske ekvipage ride mod toppen af den internationale dressur verden ved dette stævne, der uomtvisteligt ville have været Cassidys sidste VM-chance. Der er med sikkerhed rigtig mange danske dressur fans, der er mindst lige så skuffede over ikke at skulle nyde at se den danske ekvipage ride ved det storslåede stævne, som Cathrine selv, der dog som altid sætter hensynet til sin hest højere en ambitionen om at høste hæder.

 

Cathrine ærgrer sig
"VM bliver desværre ikke med Cassidy og jeg i denne omgang. Cassidy har lavet en mindre skade på sig selv på folden, hvilket gør, at vi får et træningsstop her meget tæt på afgang til VM. Han har været i sit livs form denne sæson, så det er selvfølgelig utroligt ærgerligt, og jeg er naturligvis skuffet over, at VM bliver uden vores deltagelse. Men vi vil gøre alt for at passe på Cassidy, og derfor er det naturligvis hans velbefindende, der står absolut øverst på listen. Jeg ønsker mine holdkammerater og rytterkollegaer al held og lykke til VM og håber, at alle får et fantastisk stævne. I denne omgang følger vi med hjemmefra og hepper med alt, hvad vi har på vores danske landshold," fortæller Cathrine Dufour.

 

Det landshold, der skal repræsentere Danmark ved VM, kommer nu til at bestå af følgende ekvipager:

  • Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Zack
  • Anders Dahl på Selten HW
  • Betina Jæger Jensen på Mane Stream Belstaff
  • Anna Zibrandtsen på Arlando.

 

Læs mere om VM i Tryon her

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Cassidy - Danmarks stærkeste kort til de kommende verdensmesterskaber (WEG) i Tryon i USA, kommer desværre ikke til at repræsentere Danmark oplyser Dansk Ride Forbund. Cassidy har pådraget sig en foldskade, som han ikke når at restituere fra (Arkivfoto: Tine Lessèl)


Tilføjet d. 17-08-2018 kl. 21:11 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-10-20 Dufour og Bohemian sejrede i FEI World Cup kür
05-10-20 Stærkt felt åbner FEI World Cup™ på Vilhelmsborg
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
04-04-20 Dufour i top-10 med Bohemian
09-12-19 Cassidy ikke klar til pension - verdens femte bedste igen!
01-12-19 Dufour og Cassidy dansede sig til ny rekord
22-07-19 Whauu for en 4.-plads til Dufour i kürfinalen i Achen
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider