Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Agnete Kirk gør dansk reklame i Wellington

Agnete Kirk Thinggaard fortsætter med at gøre god figur for de danske farver i det varme Florida, hvor det i den forgangne weekend både er blevet til en international placering og en sejr i en national Grand Prix klasse på to af hendes medbragte Blue Hors heste

 

Agnete gør god figur

Agnete Kirk Thinggaard der rider for Blue Hors og er taget til Wellington for vintersæsonen med et pænt udvalg af heste, og fortsætter med at gøre god figur for de danske farver i det varme Florida, hvor det i den forgangne weekend både er blevet til en international placering og en sejr i en national Grand Prix klasse på to af hendes medbragte Blue Hors heste ved Global Dressage Festival. Global Dressage Festivaler et ikke mindre end 7 ugers langt stævne, der blev skudt i gang i starten af januar og nu nærmer sig sin afslutning.

 

Placering på Zatchmo

Lørdag blev det til endnu en placering til Agnete Kirk Thinggaard i det amerikanske hestemekka Wellington, hvor hun i aftenens femstjernede Grand Prix Special ved Global Dressage Festival

Denne gang var det Blue Hors Zatchmo (e. Blue Hors Zack/Donnerhall) hun red på, og parret sikrede sig en flot syvvendeplads med en score på 69,851%.

 

 

Sejr til Steffen Peters på Suppenkasper

Klassen blev vunder af den erfarne amerikanske landsholdsrytter Steffen Peters med ny personlig GPS-rekord på hans OL-håb Suppenkasper (e. Speilberg & Krack C). Ekvipagen opnåede en score på 77,106 %. Andenpladsen gik til Canadiske Brittany Freser-Beaulieu på All In, der red til 73,191% og tredjepladsen gik til amerikanske Sabine Schut-Kery på Sanceo med 71,277%.

 

Fjerdeplads til Charlotte Jorst og Nintendo

Den amerikanske dressurmester dansk-amerikaneren Charlotte Jorst red sig ind på fjerdepladsen på Kastel's Nintendo, som hun også har indkøbt i Danmark. De fik en dommerscore på 72,340 %, mens en anden amerikansk landsholdsrytter Adrienne Lyle red sig ind på femtepladsen med sin nye hest Harmonys Duval på femtepladsen.

 

Agnete sejrer i national klasse på Veneziano

Agnete Thinggaard har også i den forgangne weekend været på banen i flere andre klasser. Hun vandt bl.a. den nationale Grand Prix klasse på Blue Hors Veneziano (e. Vivaldi/Donnerhall) med 68,859%

 

Se resultatet fra speciale klassen her

 

Billede

 

Agnete Kirk Thinggaard fortsætter med at gøre god figur for de danske farver i det varme Florida, hvor det i den forgangne weekend både er blevet til en international placering og en sejr i en national Grand Prix klasse på to af hendes medbragte Blue Hors heste. Her ses hun dog på Blue Hors Olymbrio.


Tilføjet d. 24-02-2020 kl. 01:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
29-03-20 Agnete hjemme igen
28-01-20 Helgstrands Wellington-erhvervelse beseglet
23-01-20 Flot anden- og fjerdeplads til Agnete og Blue Hors
23-01-20 Agnete med Zatchmo og Don O fører feltet i Wellington
21-01-20 Agnete trives i Florida
27-12-19 Helgstrand erhverver pragtejendom i Wellington
28-11-19 16 Helgstrand heste til Wellington
11-04-19 Veneziano rides af Agnete
11-04-19 Agnete Kirk Thinggaard hjem til Blue Hors
18-03-19 Tre heste omkommet i brand


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider