Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth: tårerne fik frit løb!

Den 11-årige Bella Rose fuldendte sit fantastiske comeback til dressurbanerne med Isabelle Werth i sadlen, da hun sejrede i den firstjernede Grand Prix i Fritzens i Østrig, hvor de samtidig brød 80% grænsen, efter mange års alvorlig skadespause. Tårene fik frit løb, da et stort ønske gik i opfyldelse for verdensetteren

 

Lader tårene trille

Det var en stærkt berørt og et særdeles emotionelt øjeblik, hvor rytteren krummede sig sammen i sejrs-sammentrækninger og tårerne fik frit løb, hos den 48-årige verdensetter, Isabell Werth, da hun efter endnu et veloverstået comeback på den smukke og langbenede Bella Rose (Belissimo / Cacir AA), i den firstjernede Grand Prix i Fritzens i Østrig, kunne ånde lettet op med visheden om at hun havde vundet klassen med mere end de magiske 80 %.

 

Over 80% til comeback stævne

Ekvipagen scorede 80.170 % blot to dage efter deres overraskende comeback på dressurscenen (se her) der hermed indkasserede ekvipagen to ud af to sejre, og markerer at makkerparret imod alle odds, næsten med et trylleslag er tilbage i verdenseliten i dressur igen.

 

 

Mere end 4-år tidligere, efter en lang skadespause og en alvorlig skade, som de fleste i branchen spåede ville blive hoppens endeligt, og at dressurhoppen som minimum aldrig ville komme tilbage til dressursportens rampelys igen, shiner westfalier hoppen nu, som om hun blot havde været på en kort badeferie.

 

Direkte ind på FEI's verdensrangliste

Det kan allerede med hoppens retur-præstationer konstateres, at den nu 14 år gamle hoppe, alene med disse to resultater I en forgangne uge, igen vil glide direkte ind på FEI's verdensrangliste igen.

Fire heste på FEI's verdensrangliste

 

Med Bella Rose entrerende verdensranglisten, betyder det samtidig, at Isabell Werth, så vil have hele 4 heste med på FEI's liste over verdens bedste dressurekvipager.

 

I forvejen rider Isabell Werth verdensranglistens nummer 1, Weihegold, nummer 3 Emilio, og nummer 6 Don Johnson FRH.Samme weekend som Bella Rose's comeback red Isabell Werth tillige Emilio til sejr I søndagens Grand Prix Freestyle - ja - hun er flitting den tyske dressurrytter.

 

Stævnes store højdepunkt og samtaleemne

Stævnets helt store højepunkt og massive samtalemne, blev dog uden tvivl det overraskende comeback af Bella Rose, der ejes af Madeleine Winter Schulze.

 

Efterfølgende gav Werth føleleserne frit løb, og det var tydeligt at dette var et af hendes helt store øjeblikke, og at denne hest står hendes hjerte meget nært, og at et har været et stort ønske, der er gået i opfyldelse for verdensetteren, at opleve Bella Rose returnere til dressuren:

Efter Grand prix'en satteIsabell Werth selv dissse ord på sin oplevelse "Dette er sandsynligvis den mest fantastiske dag I min ridekarriere!".

 

Bella Rose, bidrager hermed tillige til en af de rekorder som Isabell Werth er den enste person der har sat nemlig den enste rytter i verden der har præsteret, nemlig at score mere end 80% på tre heste, der bliver redet i samme periode!

 

Billede

 

Den 11-årige Bella Rose fuldendte sit fantastiske comeback til dressurbanerne med Isabelle Werth i sadlen, da hun sejrede i den firstjernede Grand Prix i Fritzens i Østrig, hvor de samtidig brød 80% grænsen, efter mange års alvorlig skadespause. Isabelle Werth knuger sig sammen efter et veloverstået ridt - i forløsningen af et stort ønske der gik i opfyldelse (Pressefoto)


Tilføjet d. 04-07-2018 kl. 10:43 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
30-06-18 Flot comeback til Bella Rose
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab
04-04-18 Nedtælling til World Cup i Paris


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider