Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Trakehner slår Werth og Weihegold

Isabell Werth og hendes ubesejrede Weihegold, har opleveret deres første nederlag i år, da de i World Cup Grand Prix Küren ved weekendens World Cup stævne i Stuttgart i Tyskland blev slået af Jessice Bredow-Werndl på den fantastisk velgående trahenerhoppe Tsf Dalara

 

Ubesejret i 2019 - må se sig slået

Isabell Werth og Weihegold, der ellers har været ubesejret i 2019 er netop her i årets sidste måneder blevet slået af trakehnerhoppen Taf Dalera ved weekendens world Cup stævne i Stuttgart

 

Så lykkedes det endeligt!

I weekenden lykkedes det Jessica von Bredow-Werndl og den utroligt ædle, yndefulde og ikke mindst mindst balletagtigt letbenede 12-årige trakehnerhoppe Tsf Dalera (e. Easy Game / Handryk), at danse sig til en særdeles velfortjent og populær sejr i World Cup Grand Prix Kür lørdag aften.

 

 

Som en solo-ballerina

Ekipagen har fået komponeret en særdeles flot kür til musikken fra den filmiske musical La La Land. Küren formår virkelig at fremvise denne smukke letbenede trakehner hoppes fantastiske kvaliteter og fjerlette bevægelsesmønster. På en totalt udsolgt arena, lykkedes det denne sympatiske ekvipage at danse sig til et nærmest balletagtigt ridt og besejre den tredobbelte World Cup vinder Isabell Werth på Weihegold (e. Blue Hors Don Schufro/ Sandro Hit) med den imponerende score på hele 88,440%. To af dommerne var oven i købet så begejstrede at ekvipagen opnåede 97% eller derover for den kunstneriske karakter, da Dalera dansede sig yndefuldt igennem programmet som en solo-ballerina.

 

"Det føles som at danse, og jeg havde gåsehud hele tiden gennem mit ridt. Det er virkelig sejt at vinde i Stuttgart, det har jeg altid drømt om", fortæller en begejstret Jessica til Dressage-news.com.

 

Ekvipagens næstehøjeste score nogensinde

Jessica von Bredow-Werndl og Dalera's flotte score på 88,440 %, er ekvipagens næsthøjeste score nogensinde. De fik nemlig 89,107 procent i deres kür ved EM i august, hvor de sikrede sig en flot bronze-medalje. Sejren var tilmed ret overbevisende idet de opnåede et forspring på kbnapt 2 % til Werth og Weihegold.

 

Verdensetteren måtte tage til takke med andenpladsen

Isabell Werth og Weihegold måtte nemlig tage til takke med andenpladsen med scoren 87,240 procent. Ekvipagen har ellers været utroligt overbesidende og har været ubesejret i hele 2019 - men altså ikke mere.

 

Et nederlag i god sportsånd

Isabell Werth tog såmænd nederlaget med sædvanlig stor værdighed og god sportsånd, idet hun efterfølgende roste Jessicas og Dalera's indsats, dog med en humoristisk bemærkning om, at det nu ikke skulle gå hen og blive en vane, med ordene

"Det er fuldstændig fortjent, men det skal ikke blive en vane"

 

Resultaterne tæller ikke for Werth, der som forsvarende mester, har redet den første af to kvalifikationer på både Weihegold og Emilio. Weihegold er hendes første valg til at forsvare titlen, mens Emilio er med som backup.

 

Se alle resultaterne fra küren her

 

Billede

 

Isabell Werth og hendes ubesejrede Weihegold, har opleveret deres første nederlag i år, da de i World Cup Grand Prix Küren ved weekendens World Cup stævne i Stuttgart i Tyskland blev slået af Jessice Bredow-Werndl på den fantastisk velgående trahenerhoppe Tsf Dalara


Tilføjet d. 18-11-2019 kl. 01:23 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider