Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Flot comeback til Bella Rose

Isabell Werth sikrede sig med den tidligere WEG guldvinder Bella Rose, hoppens suveræne come-back til international topdressur, da westfalieren satte alle andre til vægs i Grand Prix'en i Fritzens-Schindhof i Østrig, efter fire års skadespause og sikrede sig sejren i klassen

 

Flot Comeback

Den smukke langbenede westfalier hoppe Bella Rose (e. Belissimo M / Cacir), som Isabell Werth vandt WEG Guld for hold med i 2014, fik et ikke mindre end suverænt come-back til international topdressur, efter fire års skadespause, da hun satte alle konkurrenter til vægs i ved stævnes i Fritzens-Schindhof i Østrig.

 

Hoppens overraskende comeback, blev endnu mere imponerende, da det efterfølgende kunne konstateres at hoppen tog sejren i Grand Prix klasen med imponerende 77,522 %.

 

 

Nervøs og berørt Werth

Werth, der synligt var uvant nervøs da ekvipagen kom ind på banen, men verdensetterens store rutine bar dem igennem, selvom det også var et ridt, der afslørede lidt uoverensstemmelser mellem hest og rytter, og absolut ikke var uden skønhedsfejl, til trods for store kvaliteter i mange af de enkelte øvelser.

 

For sejren kvitterede dog en tydeligt rørt og lettet Isabelle Werth, hvor tårerne fik frit spil, da hun skridtede ud af banen, for et veloverstået ridt, der betyder at verdensetteren har endnu en hest med på vej mod toppen udover de øvrige tre heste (Wiehegold, Emilio og Don Johnson) der ligger i den absolutte internationale top.

 

Ekvipagen sikrede sig sejren foran Dorothee Schneider på Faustus, der red ril 74,370 % og britiske Emile Faurie på Dono di Maggio med 74,022 %.

 

Væk fra rampelyset i 4 år

Bella Rose's flotte comeback strider mod alle odds. Hoppen der under Isabelle Werth gjorde lynkarriere i en meget ung alder, men store højdepunkter i den tidlige karriere, har været ude af den internationale dressursport i hele fire år.

 

Bella Rose fik en alvorlig skade i 2014, og de fleste havde allerede på dette tidspunkt afskrevet hoppen alle chancer for en fremtidig dressurkarriere, men hun gjorde alle udtalelser til skamme.

 

Dejligt at se at det er lykkedes teamet om Isabell Werth at få hoppen tilbage på konkurrencebanerne igen, og at hun starter under Isabell Werth.

 

Werth viste spontant viste sig glæde over hoppens flotte come-back, og til trods for toprytterens utallige karrieremæssige højdepunkter efterfølgende udtalte disse berørte ord: "En drøm er gået i opfyldelse. Dagen i dag er formentlig den bedste dag i mit liv som rytter!"

 

Kilde: Eurodressage

 

Billede

 

Isabelle Werth sikrede sig med den tidligere WEG guldvinder Bella Rose, hoppens suveræne come-back til international topdressur, da westfalieren satte alle andre til vægs i Grand Prix'en i Fritzens-Schindhof i Østrig, efter fire års skadespause og sikrede sig sejren i klassen. (Arkivfoto)


Tilføjet d. 30-06-2018 kl. 22:05 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
15-09-20 Isabell Wert køber Zezuan-søn af Helgstrand
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
19-06-19 Werth og Emilio nye tyske mestre
30-08-18 Stærkt tysk WEG hold endeligt udtaget
20-08-18 Ælle bælle..….Weihegold eller Bella Rose?
15-08-18 Første Kür sejr til Bella Rose i 4 år med 87 %!
19-08-18 Werth: ’Min eneste ene’
04-07-18 Werth: tårerne fik frit løb!
28-04-18 Danskere med i front i Hagen GP


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider