Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Det nye GP-program er hurtigt

Det nye kortere Grand Prix program som for første gang blev afprøvet ved en international konkurrence på Olympia Stadium i London i går aftes, beskrives af de deltagende ryttere som hurtigt og kort

 

Ilddåb for endnu en ny version af et kortere Grand Prix Program

I går aftes blev det nye korte Grand Prix program for første gang afprøvet ved en international World Cup kvalifikation. Olympia Stadium blev prøvebanen i år, som den var det i 2018, og efter alle ekvipagerne havde været på banen sent i går aftes Mandag den 16. december, blev det tid til at høre rytternes første tilbagemeldinger.

 

Dujardin: Det var ret let

Vinderen af gårsdagens Grand Prix, britiske Charlotte Dujardin på hoppen Mount St John Freestyle, der scorede over 80% på deres korte Grand Prix Program havde følgende korte kommentar til det nye korte Grand Prix prgram oven på sejren var at det var ret let.

"Jeg kunne faktisk godt lide det korte program og nød at ride det. Alt kommer meget hurtigt, men det flød meget bedre end sidste års korte program og det lå i det mindste rigtig godt til Freestyle", bemærkede Charlotte Dujardin efter at have redet prigrammet.

 

 

 

Hurtigt og kort program

Den generelle tilbagemelding fra rytterne var dog, at programmet er hurtigt, hurtigt overstået og kort.

 

Programmet er reelt blot omkring de 5 minutter for det gamle program er ca. 6,5 minutter til sammenligning, så det er ikke overraskende at rytterne oplever at det nye program er kortere - for det er det.

 

Ulempe for de urutinerede

Når der ses bort fra de ekvipager der placerede sig helt i toppen af konkurrencen, hvoraf flertallet red på relativt rutinerede heste, faldt der også kommentarer om at mindre erfarne ryttere eller heste der kun er i begyndelsen af deres Grand Prix karriere, har vanskeligere ved at nå at omstille sig til de hurtige skift, hvilket det gamle program gav bedre mulighed for. " alt kom alt for hurtigt", som Storbritanniens Gareth Huges, der ridder på den stadigt meget grønne KK Woodstock, bemærkede. Også Tysklands Frederic Wandres der på Duke of Britain vandt küren på Olympia sidste år, og som blev nummer 5. i gårsdagens Grand Prix kommenterede dette med bemærkningen: "det nye Grand Prix program er meget hurtigere end sidste års debut version"

 

Det bliver spændende også at få dommernes vurdering, og at følge med i den endelige dom over det nye korte Grand Prix program.

 

 

 

Billede

 

Det nye kortere Grand Prix program som for første gang blev afprøvet ved en international konkurrence på Olympia Stadium i London i går aftes, beskrives af de deltagende ryttere som hurtigt (Arkivfoto)


Tilføjet d. 17-12-2019 kl. 14:10 af i kategorien Ridesport.
Tags: Grand Prix og Olympia.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-09-20 Olympia Horse Show aflyst
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
17-12-19 Dujardin: Følelsen var fantastisk
20-10-19 Ekstase i Boxen - Dufour og Bohemian scorer 83 %
19-12-18 Nyt GP program til debat i Olympia
13-09-18 Fin start for Rikke og Finckenstein til VM
04-07-18 Werth: tårerne fik frit løb!
14-12-17 GP debutanten Zonik sejrer i Olympia
21-10-17 Emil Hallundbæk 3'er i CSI3* GP i Herning!
24-08-17 EM sølv til Danmarks yngste dressurlandshold!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider