Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen

Isabell Werth der som forsvarende World Cup mester er selvskreven til finalen i Las Vegas, har netop kvalificeret endnu en hest nemlig den 13-årige Emilio, der hermed samtidig bliver hendes backup til finalen

To heste kvalificeret

Den tyske dressurdronning Isabell Werth der har vundet World Cup finalen i snart en årrække af tre år uden afbrydelser, er som forsvarende mester i forvejen selvskreven deltager til World Cup finalen i Las Vegas til april 2020. Men nu har hun også kvalificeret sig med den 13-årige Emilio da hun i den forgang weekend vandt Salzburg grand Prix i Østrig. Emilio bliver hermed samtidig backup til Weihegold OLD i Las Vegas.

Sejr i Saltzburg

Den tredobbelte World Cup vinder Isabell Werth vandt lørdag World Cup Grand Prix i Santzburg i Østrig, denne gang på den 13-årige Emilio, der ligger nummer 9 på FEI's verdensrangliste. De er hermed videre til søndagens kür finale, og når den er afsluttet, vil denne ekvipage tillige have kvalificeret sig til finalen i Las Vegas til april.

Lørdagens Grand Prix blev Isabell Werth og Emilio vindere af med dommerscoren 78,957 procent, og i dag søndag kürfinalen.

Tyske Benjamin Werndl blev andenplacerede med den 15-årige Daily Mirror med personlig highscore på 77,717% og satser også hårdt på en plads i World Cup finalen.

Franske Morgan Barbancon blev 3'er på Sir Donnerhall II med 72,304%, ligeledes med personlig highscore.