Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Isabel Werth starter 2020 i top

For fjerde år i træk starter Isabell Werth starter året ud som verdens førende dressurrytter, med hele tre heste i top' 10, der besættes af tyskere på de fire første pladser. Dufour ligger fortsat på en flot femteplads med Cassidy, og Dujardin er højdespringeren på listen med Mount St. John Freestyle

 

Werth starter i Toppen x 2

Den 50-årige tyske dressurdronning Isabell Werth slutter rideåret 2019 og lægger ud i 2020 ud med at ligge i toppen af verdensranglisten i dressur på Bella Rose. Det er fjerde år i træk, at den tyske dressurdronning ligger nummer 1 på ranglisten, nemlig siden 2016, hvor hun sejrede på Weihegold, som hun også ligger på verdensranglistens andenplads med.

 

Tyskere på de fire første pladser

Isabell Werth's landsmand Dorothee Schneider på Showtime forbliver nummer tre på verdensranglisten, mens Amerikanske Laura Graves på Verdades fastholder fjerdepladsen, til trods for at de kun har deltaget i otte internationale Grand Prix stævner i løbet af året 2019 - sidste gang ved World Cup Finalen i Gøteborg i Sverige, hvor de blev reservechampion for tredje år i træk lige efter Isabell Werth på Weihegold.

 

Ligeledes Jessica Von Bredow-Werndl på den elegante trakehnerhoppe TSF Dalera BB, ligger som sidste måned på fjerdepladsen.

 

Tyskland starter derfor året ud med en særdeles stærk position, idet de besætter verensranglistens fire første pladser fra starten af året.

 

Dufour på en flot fjerdeplads

Hvem bryder så først den tyske dominans. Det gør vores egen Cathrine Dufour på sin egen Atterupgaards Cassidy. Atterupgaards Cassidy, som mange havde spået, var klar til pension forud for deres EM-bronzemedalje, har vist at de stadig kan. Sammen har de genindtaget femtepladsen på verdensranglisten.

 

Dujardin med i toppen igen

Storbritanniens Charlotte Dujardin på Mount St John Freestyle bliver listens højdespringer for i år, idet de har avanceret til sjettepladsen på verdensranglisten fra en plads som nummer 48.

 

Charlotte er hermed omsider tilbage i verdenstoppen efter nogle svære år siden Valegro gik på pension. Valegro sikrede hende ranglistens førsteplads i parrets storhedstid i årene 2012, 2013, 2014 og 2015, hvorefter podiet blev overtaget af Isabell Werth.

 

Charlotte og Freestyle er noteret for fire sejre i foråret 2019, men blev elimineret ved EM. De fik revanche ved World Cup kvalifikationen i Lyon i Frankrig i det sene efterår og sejrede på hjemmebane ved World Cup kvalifikationen ved London Olympia Horse Show med personlig highscore på formidable 87,520%.

 

Graves og verdades på syvendepladsen

Amerikanske Laura Graves på den 17-årige Verdades, der er tidligere verensetter, ligger på syvendepladsen, og er faldet en enkelt plads ned ad listen. Sandsynligt er det, at vi ikke ser det tidligere etterpar rykke højere op igen, idet Graves for nylig har annonceret at Verdades er på vej på pension (se her).

 

Langenhanenberg og Damsey på ottendepladsen

Igen på syvendepladsen af verdensranglisten finder vi endnu en tysker, nemlig Helen Langenhanenberg på Damsey FRH, der også har haft en god sæson, men glider en enkelt plads ned ad listen.

 

Daniel og Zack ligger som nummer ni

På niendepladsen finder vi igen en dansk ekvipage, nemlig Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zack, der tillige er gladet en enkelt plads ned fra en ottendeplads i sidste måned.

 

Wert slutter top ti med Emilio

Wert slutter som hun begyndte, og indtager den sidste plads i top 10, med Emilio, og har således fortsat tre heste med i verens top 10.

 

Se den opdaterede verensrangliste her

 

Billede

 

For fjerde år i træk starter Isabell Werth starter året ud som verdens førende dressurrytter, med hele tre heste i top' 10, der besættes af tyskere på de fire første pladser. Dufour ligger fortsat på en flot femteplads med Cassidy, og Dujardin bliver højdespringeren på listen med Mount St. John Freestyle. På Billedet ses Werth på Wiehegold efter en af deres mange world Cup sejre. (Arkivfoto)


Tilføjet d. 20-01-2020 kl. 21:21 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider