Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour nomineret til 'Årets Sportsnavn'

Så er der igen opløb til 'Årets Sportsnavn', der for 2017 skal findes ved det store sportsshow, der hvert år bliver afgjort i starten af januar. Cathrine Dufour er nomineret blandt de 15 kandidater til den eftertragtede pris, og du kan stemme hende ind som Årets Sportsnavn, selvom selve afgørelsen reelt ligger hos dommerne

 

Årets sportsnavn

Den 6. januar bliver 'Sport 2017' afholdt, hvor der er 15 indstillede til 'Årets Sportsnavn'. Prisen uddeles af Jyllands-Posten og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Blandt de 15 er der 11 sportsgrene repræsenteret og også i år er ridesporten igen flot repræsenteret da Cathrine Dufours mange flotte præstationer ikke er til at komme udenom.

 

Det er efterhånden blevet en populær udnævnelse med Årets Sportsnavn. Der uddeles efterhånden Årets Sportsnavn i såvel forskellige fora, medier og landsdele. Heriblandt blev Susanne Sunesen Årets sportsnavn ved Thisted Dagblad, Annika Lykke Dalskov nomineret til Årets sportsnavn på Fyn i flere omgange, Andreas Helgstrand Årets Sportsnavn kåret af TV2-Syd og Tina Lund tidligere kunne nyde titlen. Men den største og mest præstigefyldte udnævnelser af alle de forskellige udgaver af Årets Sportsnavn er nok uomtvisteligt den prisuddeling der uddeles af Jyllands-posten og Danmarks Idrætsforbund (DIF).

 

Wall of Fame og check på 75.000 kroner

Prisen uddeles af Jyllands-Posten og Danmarks Idrætsforbund (DIF). Vinderen af Årets Sportsnavn modtager 75.000 kr, og skriver sig ind i historiebøgerne sammen med en perlerække af de ypperste danske atleter. Tidligere har Jyllands-Posten og DIF nomineret tre atleter til Årets Sportsnavn, men i år er listen udvidet til 15 kandidater. Senere i november skæres feltet ned til tre nominerede, og vinderen findes på sportsgallaen i Herning den 6. januar.

 

Konkurrencen til denne pris er særdeles skarp. Hvert år er der stor konkurrence om nomineringerne og igen i år tæller nomineringerne en repræsentant for ridesporten, når "Årets Sportsnavn 2017" skal findes den 6. januar 2018.De 15 indstillede kandidater tæller flere VM- og EM-guldmedaljevindere, World Cup-vindere, Super Serie-vindere og mange flere fordelt på hele 11 idrætsgrene, heriblandt hele Danmarks dygtige 25-årige dressurdarling Cathrine Dufour.

 

Dufour har været helt umulig at komme udenom i år, med hendes mange flotte præstationer, og med det seneste - to gange sejr over verdensetteren Isabelle Werth (se her og her), og den seneste oprykning på FEI's verdensrangliste som 5. bedste dressur ekvipage i verden på hendes tro følgesvend Atterupgaards Cassidy (se her). Mon ikke Dufour kan få god gavn af de medfølægende 75.000 kroner, til brug for den særdeles omkostningstunge hestesport.

 

Svært at vælge

"Det har været uhyre svært at finde de 15 kandidater, og øvelsen bliver med garanti ikke nemmere, når listen skal skæres ned til tre og senere til en vinder. Jeg håber, at vores valg vil skabe en masse debat, for det viser, at danskerne går op i sport og gerne vil hylde deres helte", udtaler Morten Mølholm, der er administrerende direktør i DIF og med i den priskomitéen, til TV2 Sporten.

 

Det er en komité, der har udvalgt de 15 top-atleter i skarp konkurrence. Disse er:

 • Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen,
 • Viktor Axelsen,
 • Amalie Dideriksen,
 • Jakob Fuglsang,
 • Christian Eriksen,
 • Kvindelandsholdet,
 • Emma Jørgensen,
 • Maja Alm,
 • Daniel Wagner,
 • Lisa Gjessing,
 • Cathrine Dufour,
 • Lærke Berg Rasmussen og Christina Juhl Johansen,
 • Katja Salskov-Iversen og Jena Mai Hansen,
 • Pernille Blume
 • Caroline Wozniacki.

 

Det er kulturminister Mette Bock (LA), DIF-formand Niels Nygaard, DIF-direktør Morten Mølholm, Team Danmark-formand Frank Jensen, Team Danmark-direktør Lone Hansen, samt chefredaktør Jacob Nybroe og sportsredaktør Troels Henriksen fra Jyllands-Posten, der i sidste ende sidder med den endelige beslutning.

 

Du kan tilkendegive hvem du gerne ser som årets sportsnavn her

Pt. fører Victor Axelsen afstemningen skarpt forfulgt af Cathrine Dufour. det bliver spændende at se om dommerne vælger som seerne den 6. januar.

 

Billede

 

Cathrine Dufour er nomineret blandt de 15 kandidater til den eftertragtede pris Årets Sportsnavn 2017. Afgørelsen finder sted ved et storstilet show den 5. januar 2018. (Arkivfoto: Jp-Photo.dk)


Tilføjet d. 06-11-2017 kl. 16:43 af i kategorien Nyheder generelt.

Seneste relaterede nyheder
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie
27-04-18 Flot GPS sejr til Dufour og Bohemian
26-04-18 Dufour sejrer med Bohemian i Ålborg
10-04-18 Dufour og Bohemian sejrer med over 80%
11-03-18 Varmblodspris til Dufour løfter taget i Boxen
06-03-18 Cathrine og Cassidy til hingstekåringen


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider