Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge

Cathrine Dufour og Bohemian sikrede sig fredag aften sejren i Saab international Grand Prix i Flyinge i Sverige. Flere andre danske ekvipager har taget turen over sundet for at høste stævneerfaringer ved det internationale stævne

 

Danskere til stævne i Sverige

Denne uges internationale stævne i Flyinge, har tiltrukket sig opmærksomhed fra en række danske ryttere, der har taget turen over sundet til nabolandet Sverige, for at høste værdifulde erfaringer på udebane.

 

Sejr til Dufour

Flere danske dressurryttere har allerede formået at markere sig positivt med placeringer, og Cathrine Dufour høstede den første danske sejr, i fredagens højeste klasse, fredag aften.

Cathrine Dufour og den 8-årige vallak Bohemian (e. Bordeaux / Samarant) fik Dannebrog til tops og opnåedded en konfortabel sejr i Saab International Grand Prix Dressage Med en samlet score på 74.239 %, var der mere en to procentpoint ned til nærmeste konkurrent, svenske Antonia Ramel med 71,913

 

Patrik Kittel bled nummer tre på Chupa Chup A S med 71,022 %.

 

 

I samme klasse dentog Carina Cassøe Krüth på DV-hoppen May-Day Graftebjerg e. Dream Of Heidelberg, og de opnåede en 5. plads med et ridt, der blev bedømt til 69,17 %.

 

Danske juniorer placeret

Tidligere på dagen opnåede to danske juniorryttere også placeringer i CDJ-klassen. Maya Mosegaard Cramon på Livia EG (e. Locksley II / Del Piero) sikrede sig en tredjeplads i klassen med 69.091 % og Maja Juul på Grosse Freude (e. Furstenball / de Niro 6) opnåede en femteplads.


Femtepladser til Lone Madsen

I den trestjernede CDI Int I FS - intermiate I Freestyle to Music, blev det også til en enkelt dansk placering. Lone Madsen på DV-hoppen Heslegaard's Rosmarin (e. Heslegard's Rubin / Heslegards Louis) opnåede en femteplads til 69,642 %, ligesom de gjorde i torsdagens CDI3* PSG - Prix St-Georges, hvor de scorede 67.696 %.

 

Stævnet fortsætter resten af weekenden med Grand Prix Special og kür.


Se start- og resultatlisterne her

 

Billede

 

Cathrine Dufour og Bohemian sikrede sig fredag aften sejren i Saab international Grand Prix i Flyinge i Sverige. Flere andre danske ekvipager har taget turen over sundet for at høste stævneerfaringer ved det internationale stævne (Arkivfoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 29-09-2018 kl. 16:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
20-07-19 Danmark tager sølv i Nations Cup efter urørlige tyskere
25-05-19 Way to go - Daniel og Dufour!
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
20-10-18 Daniel og Olymbrio – en sand sejrsdans!
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider