Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn

Paradressurrytter Stinna Tange Kaastrup er Årets Sportsnavn på Fyn. Kåringen fik hun ved årets Sportslørdag i Odense Idrætspark, med sportsglade fynboer som tilskuere, og hvor Stinna var en populær vinder

 

Endelig er prisen i hus!

Efter flere års nomineringer i træk, blev den 24-årige fynske paradressurrytter Stinna Tange Kaastrup endelig udnævnt som Årets Sportsnavn 2018 på Fyn. Det er tilmed første gang nogensinde, en udøver fra paraidrætten har modtaget prisen, og sidste mulighed for Stinna i denne omgang, da hedes top-hest Horsbo Smarties netop er blevet pensioneret

 

"Jeg er vildt glad. Jeg har jo været nomineret et par gange, så det var dejligt det endeligt lykkedes" sagde Stinna Tange ved prisoverrækkelsen.

 

 

Flot sæson og sidste med Horsebo Smarties

Prisen får hun efter en 2018 sæson, hvor hun har været særdeles stærkt ridende på den nu pensionerede Smarties. Det er blandt andet blevet til to flotte guldmedaljer ved WEG i paradressur i Tryon i North Carolina, USA. Den fynske rytter red på Horsebo Smarties sig til guld i både den individuelle test i grad II-klassen og kür disciplinen. Netop denne konkurrence blev så også parrets sidste sammen.

"Hesten er pensioneret nu, så det er en fin måde at runde vores arbejde af på", fortæller Stinna.

 

Mange sejre sammen

2018 var ikke første gang, at Stinna fik medaljer til internationale mesterskaber.Ved OL i Rio de Janeiro i 2016 vandt Stinna - også sammen med Horsebo Smarties - to bronzemedaler, hvor hvilke hun i januar 2017 modtog "Kulturministerens Handicapidrætspris".

 

Derudover har hun vundet talrige DM og NM-medaljer heraf flere også på Horsbo Smarties.

 

Mod på flere titler på ny hest

Stinna Tange har også mod på flere titler i fremtiden. Det store håb er en medalje eller to ved de kommende olympiske lege i Tokyo 2020, men det bliver så på en ny hest.

 

Paradessurrytteren skubbede badmintonstjernen Viktor Axelsen af tronen, efter han de to foregående år vandt prisen som Årets Sportsnavn på Fyn.

Kilde: TV2fyn

 

Billede

 

Paradressurrytter Stinna Tange Kaastrup er Årets Sportsnavn på Fyn. Kåringen fik hun ved årets Sportslørdag i Odense Idrætspark, med sportsglade fynboer som tilskuere, og hvor Stinna var en populær vinder. Her ses Stinna og Smarties ved OL (Arkivfoto)


Tilføjet d. 20-01-2019 kl. 13:45 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
14-06-19 Stinna skal ride Blue Hors hest
18-12-18 Ingen rytter bliver Årets Sportsnavn
13-12-18 Endnu en nominering til Stinna Tange
08-10-18 Stinna nomineret til Årets Bedste Atlet
25-09-18 Individuelt VM guld til Stinna og Smarties
16-01-18 To ryttere nomineret til årets para-atlet
28-11-17 Dufour ikke 'Årets Sportsnavn'
06-11-17 Dufour nomineret til 'Årets Sportsnavn'
22-08-17 Individuelt PL-bronze til Stinna!
17-08-17 PL-eliten tørner sammen i Göteborg


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider