Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Økonomisk OL-rygstød til Dufour

Flere af Danmarks dygtigste atleter får et velkomment økonomisk rygstød, frem mod det kommende OL i Tokyo 2020, heriblandt dressurrytter Cathrine Dufour. Ialt 12 millioner tildeles i direkte støtte til atleterne, der kommer donationationer og partnerskaber

 

Støtte fra fonds-donationer

En række af Danmarks dygtigste atleter heriblandt Cathrine Dufour får et stort økonomisk rygstød frem mod OL i Tokyo i 2020. I alt 12 millioner kroner er på vej i direkte økonomisk støtte, som skal hjælpe atleternes hverdagsøkonomi og dermed fastholde dem i sportens verden. Pengene kommer fra en donation fra Salling Fondene til Team Danmark og Kirkbi A/S partnerskab med Danmarks Idrætsforbund.

 

Velkomment økonomisk rygstød

Der er store smil på læben hos mange eliteatleter i disse dage. Omkring 50 atleter med stort resultatpotentiale har netop fået besked om, at de vil modtage et fast månedligt beløb i støtte frem mod OL i Tokyo om to år. En støtte der er gjort mulig med midler fra Salling Fondene og Kirkbi A/S.

Atleterne repræsenterer 10 forskellige idrætsgrene. Det er atletik, bueskydning, cykling, karate, kajak, ridning, roning, sejlsport, skydning og svømning.

 

 

Cathrine Dufour glad for støtten

Indenfor ridningen er Cathrine Dufour blandt de heldige, der modtager støtte, og er naturligvis glad for at få en økonomisk håndsrækning de kommende to år.

 

Cathrine Dufour er meget glad for støtten, som hun fortæller giver en stor lettelse i dagligdagen og i den grad ændrer hendes daglige træningsmuligheder.

 

"Det er en kæmpe lettelse og ændrer fuldstændig min situation. Jeg har arbejdet op til 75 timer om ugen for at finansiere min karriere, og det har især været stressende i de perioder, hvor der har været mange konkurrencer. Nu får jeg mere frihed til at fokusere på min træning og kan planlægge den meget bedre. Nu behøver jeg ikke nødvendigvis træne klokken fem om morgenen, fordi det er det eneste tidspunkt, hvor jeg ikke er på arbejde. Det giver også mulighed for, at jeg kan tage på træningsophold i udlandet, som jeg hidtil ikke har haft råd til," siger Cathrine Dufour.

 

Kilde: Team Danmark

 

 

Billede

 

Flere af Danmarks dygtigste atleter får et velkomment økonomisk rygstød, frem mod det kommende OL i Tokyo 2020, heriblandt dressurrytter Cathrine Dufour, der glæder sig over den økonomiske støtte (Arkivfoto: Tine Lessèl)

 


Tilføjet d. 11-07-2018 kl. 13:36 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-05-20 DIF & DGIs hjælpepulje er åben for ansøgninger
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
22-01-19 Dufour-film nomineret til filmpris
08-12-18 94,7 mio. til elitearbejdet i 24 specialforbund i 2019
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider