Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ingen rytter bliver Årets Sportsnavn

To dressurryttere Stinna Tange og Cathrine Dufour var blandt de 15 nominerede kandidater til Årets Sportsnavn 2018, men blev valgt fra ved den endelige shortliste til prismodtagelsen. Stinna har dog en chance mere, da hun er nomineret til Intet er umuligt-prisen

 

Ingen ryttere med i det endelige opløb

Når årets store stortshow afvikles i Boxen i Herning den 5. januar 2019, for at hylde de mange idrætsfolk, der har gjort en særlig indsats i det forgangne år 2018, så bliver det uden de to nominerede dressurryttere i opløbet til årets helt store sportspris DIF's Årets Sportsnavn. De to nominerede, paradressurrytteren Stinna Tange Kaastrup og dressurrytter Cathrine Dufour, er nemlig begge sorteret fra i det endelige opløb i konkurrencen om årets største sportspris.

 

Feltet består nu alene består af tre atleter: fodboldspilleren Pernille Harder, tennisspilleren Caroline Woxniacki og cycelrytteren Michael Valgren.

 

 

Endnu en chance til Stinna

Stinna Tange Kaastrup har dog fortsat muligheden for at hjemtage en sportspris, når DR transimitterer prisuddelingen live på TV i starten af januar 2019. Hun er nemlig tillige nomineret til den nyetablerede pris med navnet Intet er umuligt-prisen, der tildeles en atlet som har trodset alle odds (se her)

 

Billede

 

To dressurryttere Stinna Tange og Cathrine Dufour var blandt de 15 nominerede kandidater til Årets Sportsnavn 2018, men blev valgt fra ved den endelige shortliste til prismodtagelsen. Stinna har dog en chance mere, da hun er nomineret til Intet er umuligt-prisen ( Arkivtoto: JP-Photo.dk)


Tilføjet d. 18-12-2018 kl. 08:17 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
20-01-19 Stinna Tange Kaastrup Årets Sportsnavn på Fyn
25-11-18 Dufour og Stinna nomineret til Årets Sportsnavn
28-11-17 Dufour ikke 'Årets Sportsnavn'
06-11-17 Dufour nomineret til 'Årets Sportsnavn'


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider