Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dufour-film nomineret til filmpris

Portrætfilmen om Cathrine Dufour er nomineret til EKKOS Shortlist i konkurrencen om de bedste danske kortfilm. Filmen er tilblevet i samarbejde med Trolle Company, og formidler den sympatiske fortælling om ponyrytterens vej til verdenseliten - og om hvordan drømme bliver til virkelighed

 

EKKOS Shortlist

Dufour har i samarbejde med produktionsselskabet Trolle Company skabt portrætfilmen 'Cathrine Dufour the Story", der netop er blevet nomineret til Ekko Shortlist Awards - Filmmagasinet Ekko, der udpeger de bedste danske kortfilm.

 

Når drømme bliver til virkelighed

Portrætfilmen er den evigt aktuelle fortælling om hvordan drømme bliver til virkelighed, men er samtidig en inspirerende og sympatisk fortælling om, hvad dedikation, målrettethed og opbakning fra omgivelserne kan føre til, i en verden, hvor det ofte er vanskeligt at gøre sig gældende, hvis ikke man er født ind i en pengestærk familie. Filmen er en inspirationskilde til andre ryttere der har store drømme, og et bevis på at de kan blive opfyldt.

 

 

Introduktionen til Cathrine Dufours prisnominerede film lyder som følger

'Hestebranchen har i årevis været præget af, at det kun er ryttere født ind i velhavende familier, som har mulighed for at blive professionelle ryttere. Det har den danske OL-deltager Cathrine Dufour gjort op med. Hun kommer fra en normal familie med en normal økonomi og uden særligt kendskab til heste. I denne dokumentar lukker hun folk ind i både sit private og professionelle liv.'

 

Se og stem på filmen

Alle der synes om filmen og vil bidrage til at promovere den, kan stemme filmen ind i top 10 over de bedste danske kortfilm der er fremme lige nu.

 

Du kan se og stemme på 'Cathrine Dufour the Story" her

 

Billede

 

Portrætfilmen om Cathrine Dufour er nomineret til EKKOS Shortlist i konkurrencen om de bedste danske kortfilm. Filmen er tilblevet i samarbejde med Trolle Company, og formidler den sympatiske fortælling om ponyrytterens vej til verdenseliten - og om hvordan drømme bliver til virkelighed (Foto: Cathrine Dufour)


Tilføjet d. 22-01-2019 kl. 18:34 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
22-02-20 Total genoprejsning til Dufour og Cassidy!
01-12-19 Sensationel kur-sejr til Dufour og Cassidy
08-03-19 Dufour publikum magnet
21-02-19 Dufour glæder sig til UCH
01-11-18 OL-støttekroner til Cathrine Dufour
29-09-18 Sejr til Dufour og Bohemian i Flyinge
11-07-18 Økonomisk OL-rygstød til Dufour
24-06-18 Fra ponytrav til ren ekstravagance!
23-06-18 Flot Clinic med Dufour og Natalie
27-04-18 Flot GPS sejr til Dufour og Bohemian


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider