Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dujardins nye hemmelige våben

Charlotte Dujardin debuterer i international Grand Prix med den 9-årige Gio, som hun erhvervede ved en clinic i Californien som 5-års, og som allerede nu betegnes som hendes hemmelige våben og reserve til Mount St John Freestyle

 

Gio kommende International Grand Prix hest

Britiske Charlotte Dujardin debuterer internationalt ved 2020 CDI-W 's i Hertogenbosch på den hollandske varmblods vallak Gio (e. Apache x Tango). Den 9-årige hest er delvist ejet af Charlotte Dujardin OG Renai Hart.

 

Opdatet ppå clinic i USA

Dujardin opdagede den lille røde vallak som 5-årig under en clinic i Californien, og erhvervede efterfølgende hesten, som hun totalt faldt for, da hun så ham gå. Heste-nettet har tidligere bragt denne historie (se her og her). Nu er Gio så vokset med opgaven, og er nu klar til sin internationale debut.

 

 

Måske Dujardins hemmelige våben

Parret vandt I 2019 de britiske meterskaber på Intermediare II niveau, ligesom Charlotte Dujardin fremviste Gio i en clinic ved WDI-W i London, før de debuterede i national Grand Prix i Addington den 11. januar i år. Her opnåede de den flotte score af 79,56% I en klasse bedømt af tre dommere. Gio har endnu ikke startet en CDI på noget niveau.

 

Werth strategi

Gio er tilmed allerede blevet tippet som Dujardins hemmelige våben frem mod OL i Tokyo. Rygterne siger at Dujardin muligvis går efter en 'Isabel Werth strategy" med en hest reserveret til World cuppen (Weihegold - Mount st John Freestyle) og en anden hest målrettet for OL (Bella Rose - Gio). Den endelige logik vil imidlertid altid være den, at det er den højest scorende og mest fitte hest, der vil ende med at tage turen til Tokyo.

 

Debut i midten af marts

I alle tilfælde afhænger det af hvor godt Gio klarer springet til international Grand Prix. Dette vil vise sig ved CDI-W i Hertogenbosch, hvor Dujardin vil ride Gio i den trestjernede tur, fredag den 13. marts 2020.

 

Billede

 

Charlotte Dujardin debuterer i international Grand Prix med den 9-årige Gio, som hun erhvervede ved en clinic i Californien som 5-års, og som allerede nu betegnes som hendes hemmelige våben og reserve til Mount St John Freestyle


Tilføjet d. 01-03-2020 kl. 10:30 af i kategorien Ridesport.
Tags: Dujardin.

Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
17-12-19 Dujardin vinder küren i Olympia
15-12-19 Dujardin: Olympia - min barnedrøm!
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
10-07-18 Sejr til Dujardin og Freestyle
14-02-18 Dujardins Barolo solgt til Japan
06-02-17 Valegro var stjernen ved KWPN hingsteshow
28-01-17 Dujardin blandt de mest indflydelsesrige
16-12-16 Se Valegros sidste dans (VIDEO)
15-12-16 Bevægende farvel til en enestående hest


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider