Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth og Bella Rose vinder GP Speciale

Isabell Werth og Bella Rose sikrede sig med lethed sejren I Grand Prix Specialen ved weekendens firstjernede CDI4* I Fritzens I Østrig med over 80 % på en solbeskinnet og stegende varm bane

 

Werth og Bella Rose vinder med lethed

Isabell Werth har tidligere proklameret at til trods for at hun har mange superheste I sin stald, er den 12-årige hoppe Bella Rose (e. Belissimo M / Cacir AA), hendes absolutte øjesten. De har imidlertid ikke været meget ude og starte på det seneste, men det var parret I den forgangne weekend, hvor de deltog ved det firstjernede CDI stævne I Fritzens I Østrig.

 

35 graders varme

I bagende hede med peraturer på 35 grader celsius, skulle de søndag på banen og ride Grand Prix Speciale. Men varmen på banen rystede ikke den professionelle ekvipage, og de fastholdt begge det kølige overblik til trods for de høje temperaturer og vandt overbevisende og med lethed klassen. Ridtet blev bedømt til 81,611 % med dommerscores fra 79,681 og 83,723 %.

 

 

Skynder sig langsomt

Werth og Bella Rose, der ikke har været ude og starte ret meget på det seneste, skynder sig langsomt

"Igen og igen bliver jeg påmindet om, hvordan Bella gjorde comeback til sporten "udtalte verdensetteren efter ridtet."Sidste år rangerede indtog hun samme position som i dag efter tre års pause væk fra sporten som følge af en skade. Hun demonstrerede megen fremaddrift i dag, til trods for varmen og I denne dagsform. Vi tager forsigtigt turen herfra til Aachen og derfor I retningen af EM I Rotterdam" sluttede Werth.

 

Elev af Werth og fodboldstjerne hustru blev 2'er

To'er I konkurrencen blev Lisa Müller der er gift med den tyske fodboldstjerne Thomas Müller, og som er elev hos Werth. Hun opnåede til sin overraskende personlig rekord med 77% på den 12-årige oldenburg vallak Stand By Me (E. Stedinger /De Niro).

 

Irske Judy renolds blev tre'er på den 17-årige KWPN hest Vancover (e. Jazz / Ferro)

 

Billede

 

Isabell Werth og Bella Rose sikrede sig med lethed sejren I Grand Prix Specialen ved weekendens firstjernede CDI4* I Fritzens I Østrig med over 80 % på en solbeskinnet og stegende varm bane (Arkivfoto)


Tilføjet d. 01-07-2019 kl. 09:42 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
25-01-20 Werth vinder World Cup Kür med 90%
25-01-20 Werth og Weihegold vandt World Cup-Grand Prix
19-01-20 Werth overtager ridningen af Den Haag
20-01-20 Isabel Werth starter 2020 i top
08-12-19 Werth kvalificerer Emilio til World Cup finalen
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
29-07-19 Bella Rose tager Weihegold’s 1-plads
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider