Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr

Isabell Werth og Quantaz sikrede i DCI4* Grand Prix i Wiesbaden i den forgangne weekend deres tredje sejr ud af 4 starter på Grand Prix niveau. Quantaz er nu godt på vej til at overtage den nu pensionerede Don Johnson's plads på verdensranglisten

 

Verdensmesterens magiske evner

Hun kan noget særligt med dressurheste - den tyske mester og verdensmester Isabell Werth. At det er sandt, har hun allerede bevist utallige gange, men nu gør hun det igen. Knapt er hun debuteret i international dressur med sin nye dressurhest Quantaz (e. Quarterback / Hohenstein) som hun delvist selv har redet op, før de ligger og høster den ene sejr efter hinanden.

 

Tre sejre ud af fire starter

I weekenden sikrede Isabel Werth og DSP Quantaz sig en dobbeltsejr og deres tredje sejre ud af 4 starter på internationalt grand prix niveau.

 

 

Den tyske verdensmester og den ni-årige tyske sportsvallak, har blot redet på Grand Prix niveau i en måned, scorede 76,255 % i blot deres anden Grand Prix Special. Parret opnåede 74,319 % i deres første Grand Prix Special i maj.

 

Østrisk ejet

Quantaz er ejet af østrigske Victoria Max-Theurer, og er nu en ud af fem heste på verdensranglisten, som rides af Isabel werth. Parret ligger for nuværende nummer 507 på listen, men dette er blot på baggrund af to resultater. Werth's øvrige heste er Weihegold der ligger nr 1. på verdensranglisten, Bella Rose, der ligger nummer to, og Don Johnson, der er på vej til at nyde sit otium, der ligger som nummer 24.

 

Dorothee Schneider sikrede sig andenpladsen på hesten Pathetique med 72,617 % og Storbritanniens Emma Hindle på Romy del Sol, blev 3'er med en score på 71,532 %.

Britiske Laura Tomlinson red Duval's Capri Sonne JR til en fjerdeplads og parret satte samtidig personlig rekord med 70,638 %.

 

Billede

 

Isabell Werth og Quantaz sikrede i DCI4* Grand Prix i Wiesbaden i den forgangne weekend deres tredje sejr ud af 4 starter på Grand Prix niveau. Quantaz er nu godt på vej til at overtage den nu pensionerede Don Johnson's plads på verdensranglisten. Her ses Werth på Quantaz

 


Tilføjet d. 12-06-2019 kl. 14:56 af i kategorien Ridesport.

Seneste relaterede nyheder
18-11-19 Werth red Emilio til sejr
18-11-19 Trakehner slår Werth og Weihegold
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
04-07-18 Werth: tårerne fik frit løb!
07-05-18 Schneider sejrer spektakulært over Werth
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab
04-04-18 Nedtælling til World Cup i Paris


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider