Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Graves sender sin bedste ven på pension

Den amerikanske dressurrytter Laura Graves har på Instegram meddelt, at hun pensionerer sin bedste ven gennem 18 år, KPWN vallakken Verdades. Laura har fulgt Verdades fra uterligt føl og hele vejen til nr. 1 på verdensranglisten

 

Verdades pensioneres

Den succesfulde amerikanske dressurrytter Laura Graves har på Instegram meddelt at hun pensionerer sin bedste ven gennem 18 år, KPWN-vallakken Verdades, som hun har fulgt fra han var et umuligt føl til at blive nr. 1 på Verdensranglisten.

 

Et dressureventyr af dimensioner

Den tidligere verdensetter Laura Graves, har efter nøje overvejelser valgt at pensionere 18-årige Verdades, da hun ikke længere føler at vallakken som er i samme form som tidligere. I indeværende uge meddelte hun på det sociale medie Instagram, at den nu 18-årige KWPN-hest Verdades, også kaldet Diddy, går på pension og ikke længere skal deltage i konkurrencer på eliteniveau.

 

 

Verdades - en ener

Laura Graves og Verdadas har fulgt hinanden siden Laura erhvervede ham 6-måneder gammel fra Holland, alene på baggrund af en salgsvideo. Sammen er de vokset op igennem dressurklasserne til at enden i toppen af verdenseliten, og Verdades udviklede sig fra at være et grænsesøgende og udfordrende føl til at være en fantastisk kammerat og en yderst professionel dansepartner, der bare gav alt hvad han havde i sig for sin rytter. Det er en fantastisk rejse de to har været på sammen, og som nu nærmer sig sin slutning.

 

"Once in a lifetime horse" er forståeligt nok hvad amerikanske Laura Graves altid har betegnet den hest Verdades som hun er vokset som dressurrytter med. De er kommet fra ingenting og arbejdede sig op, alt imens de udvikledes sig selv og hinanden til det ypperste indenfor dressurens verden og sammen har de opnået det sublime - at ligge som nummer et på FEI's verdensranglisten.

 

Som den første amerikanske ekvipage nogensinde, lå de nemlig i to måneder som nummer et på FEI's verdensrangliste i løbet af 2018 ( se artiklen her)

 

Sammen har de desuden redet sig til en bronzemedalje for hold ved OL i Rio i 2016 og i 2018 blev det til en individuel sølvmedalje ved VM i Tryon.

 

I sæsonerne 2017, 2018 og 2019 blev det amerikanske makkerpar nummer to ved World Cup finalerne, alle tre gange efter verdensetteren - tyske Isabell Werth.

 

I 2018 blev Verdades kåret som Horse of Year i USA, mens Laura Graves også blev kåret til Equestrian of the year.

 

Billede

 

I opslaget på Instagram lægger Graves vægt på at hun altid har lovet Diddy (red. Verdades) at lytte til ham og tage det rigtige valg når spørgsmålet om pension meldte sig. Men vanlig indforståethed mellem de to dressurdansere, har Laura altid haft troen på, at Verdades nok selv skulle sige til, når det var tid.

 

I løbet af de seneste uger er det blevet mere og mere klart at Verdades ikke ville være i stand til at vende tilbage til sin sædvanlige topform i 2020, og Laura Graves har taget det som et tegn på, at nu er det tid til at Verdades går på velfortjent pension.

 

Se hendes opslag på Instagram her

 

Billede

 

Den amerikanske dressurrytter Laura Graves har på Instegram meddelt, at hun pensionerer sin bedste ven gennem 18 år, KPWN vallakken Verdades. Laura har fulgt Verdades fra uterligt føl og hele vejen til nr. 1 på verdensranglisten


Tilføjet d. 11-01-2020 kl. 15:19 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
25-03-19 Dressur skaber Wall Street News
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington
18-01-19 Verdades Årets Internationale Sports-hest
27-12-18 Verdades Årets Hest i USA
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
24-09-18 Bliver Werth vippet af førstepladsen?
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider