Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dressur skaber Wall Street News

The Wall Street Journal har som noget nyt kastet sig over et meget utraditionelt emne, og har bragt en begejstret reportage i den seriøse amerikanske finansavis, der har det største oplag af Alle dagblade i USA på næsten 2.5 millioner eksemplarer

 

Dressur bliver nyhedsstof i The Wall Street Journal

Verdens mest prestigefyldte og seriøse finansielle avis - såvel i trykken som elektronisk, er the Wall Street Journal, der normalt rapporterer seriøse finansielle nyheder, og er den største daglige avis i USA, med et oplag på knapt 2,5 millioner eksemplarer, har kastet sig over et særdeles utraditionelt emne - Dressur!

 

Dressur på The Wall Street Journals agenda

I torsdags udgave af On-line avisen, Tordag den 21. marts, bragte den seriøse finansavis på deres internetsite en utraditionel og ordmæssigt usædvanlig farverig og underholdende reportage, om dressursporten. Artiklen er vel timet, her blot to uger forud for World Cup Finalen i dressur i Gøteborg, hvor hele verdens dressurelite mødes for at konkurrere, og hvor det vanlige højdepunkt er dressurens Kür finale, hvor programmerne som bekendt er smukt koreograferet til musik.

 

Dressu-ballet til musik

Som et noget usædvanligt emne for den ellers meget tørre og seriøse finansavis omhandlede artiklen netop om dressur og dressur til musik, efter at en af den seriøse avis' journalister deltog i galla aftenen ved Global Dressage Forum i Wellington i Florida, hvor dressuren naturligvis tog sig ud i al den prompt og pragt og stemning, der oftes følger med gallashows ved store hestesportsbegivenheder.

 

 

Dressur er Cool

Overskriften på artiklen af journalisten Alexandra Wexler lyder som følger: : "'It's Wicked Cool': Stuffy Dressage Dumps Tchaikovsky for Beyoncé'; en overskrift, der er næsten umulig at oversætte til dansk, men som grundlæggende handler om at, det er ondsindet cool …. og at klassisk musik er udskiftet til nutidig musik. Artiklen har yderligere den kryptiske undertekst: 'Horse ballet' tries to cultivate a common touch for the Olympics, irritating traditionalists'." På dansk: "Hesteballet tilstræber at skabe et fællespunkt for olympiaden, og irriterer traditionalister".

 

Gallashow begejstrer

Alexandre Wexler har udarbejdet reportage, efter at The Wall Street Journal journalisten aflagde besøg på den store Adequan Global Dressage Festival Friday galla aften under spotlys på centerarenaen i hestesports mekkaet Wellington i Florida, og blev begejstret for oplevelsen.

 

Hvorvidt artiklen vil kunne omvende de opfattelsesmæssigt tørre og pengefikserede finansfolk på Manhatten og andre af de for hestesporten mere utraditionelle segmenter, og skabe interesse for dressur og bringe sporten sporten til et større publikum, må tiden vise - og så er der alligevel paralleller, da hesteverden også når det gælder økonomisk indtjening, kan skabe overskrifter og vidne om transaktionsummer, der i visse tilfælde kan interessere finansmænd,

 

Største daglige amerikanske avis

The Wall Street Journal har en af de største oplag og bliver set af flere end noget andet dagligt nyhedsmedie I USA, med et imponerende oplag på trykte aviser på 2,475 millioner eksemplarer.

 

Se linket til artiklen her , der dog for den fulde tekst kræver abonnement til avisen, som Heste-Nettet desværre ikke er i besiddelse af.

 

Billede

 

Den amerikanske dressurrytter Laura Graves, der også i år ved Global Dressage Festival i år, har taget sig så godt af præmiepengene, at selv en Wall Street finansmand kan blive misundelig (Arkivfoto)


Tilføjet d. 25-03-2019 kl. 11:14 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
11-01-20 Graves sender sin bedste ven på pension
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington
18-01-19 Verdades Årets Internationale Sports-hest
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
24-09-18 Bliver Werth vippet af førstepladsen?
16-09-18 Guld til Werth og Bella Rose med 86%
19-07-18 Dufour sikrer foreløbigt dansk bronze!
02-05-18 Laura og Verdades - verdens næstbedste!
14-04-18 Werth genvinder sit World Cup Mesterskab
13-04-18 Graves sejrede over Werth i Grand Prix


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider