Logo used for printing

HN afstemning
Hvor meget betaler du i staldleje pr hest? (Foreslag: Sebrina )

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guld til Werth og Bella Rose med 86%

Den tyske verdensetter fik sit største ønske opfyldt da hun på yndlingshesten Bella Rose kunne føje sin 9. guldmedalje til ved VM til sin samling med en komfortabel margin til Laura Graves også med Charlotte Dujardin som bronzevider i den individuelle Grand Prix Speciale ved WEG

 

Girlpower

Det var tre sympaitse kvindelige dressurforbilleder der endte på podiet i den individuelle Grand Prix Speciale ved verdensmesterskaberne i dressur i Tryon USA, og det blev igen den tyske dressurdronning Isabell Werth der kan føje endnu en guldmedalje til den efterhånden store samling. Hun vandt dagens individuelle Grand Prix Special med behagelig afstand til nærmeste konkurrent, amerikanske Laura Graves og britiske Charlotte Dujardin der fik henholdsvis sølv og bronze.

 

9. VM medalje til Isabell Werth

Isabell kom så og sejrede i den individuelle Grans Prix Special ved World Equestrian Games i Tryon lørdag, men denne gang var det noget ganske særligt, for hun sejrede på sin for nuværende dårligst rangerende hest på verdensranglisten Bella Rose (e. Bellissimo/ Cacir Aa), der nu er beviset på, at tålmodighed og teamarbejde belønnes. En overbevisende sejr blev det til, på hele 86,246 %, hvor parret høstede flere 10-taller for de flotte og lette piaffer, og hvor de vanskelige overgange fra især skridten, bare sat i skabet.

 

 

Valg af hest

Den megen spekulation om hendes valg af hest blev hermed gjort til skamme, for hun har hele tiden selv troet på at netop denne hoppe, som hun offentligt har deklareret at hun elsker at ride, var hendes personlige valg til WEG, selvom hun har andre tre heste der er rangeret helt i toppen af FEI verdensranglisten. Men hun vidste hvad hun ville, og heldigvis blev er lyttet til hende fra den tyske udvælgelseskomite.

 

Flot Dressur og spænding med unge talenter i top

Den sidste gruppe bød i et hele taget på særdeles overbevisende verdensklasse dressur, og det spændende var at der både var meget rutinerede ekvipager der blandede sig i toppen, tillige med at det var imponerende at se så mange unge heste gøre sig gældende helt i toppen allerede på så tidligt et tidspunkt i deres karierre.

 

En anden rytter er havde satset var svenske Patrik Kittel, er havde valgt at tage den unge Well Done de La Roche med, og det blev til et overordentligt flot ridt på den blot 10-årige hest der høstede em en karakter på lige under 80%.

 

Bronze til Dujardin på ung hest

Det samme gjorde Charlotte Dujardin, hvis nye afløser for vadedes er den blot 9-årige Mount St John Freestyle. Det blev til trods for hoppens unge alder i en grad cementeret i dagens ridt, da hoppen med ekstrem stor gangformåen og lethed i alle øvelser fremviste en persormance så man skulle tro hun havde flere år på Grand Prix niveau i bagagen.

 

Med Med 81.474 % sikrede ekvipagen sig bronzepladsen, og Charlotte Dujardin kunne ligesom Isabell har for vane ikke holde tårerne tilbage, da resultatet kom op på tavlen, mens hun red fra banen som næstsidste rytter.

 

Sølv til Laura Graves på rutinerede Verdades

Sølvmedaljen gik til hjemmebanerytteren amerikanske Laura Graves og den rutinerede Verdades. Hun satsede stort, da hun har slået verdensetteren på hendes bedst rangerende heste Weihegoldl , som den eneste anden ekvipage, men det rakte ikke helt. Med et ellers næsten fejlfrit og meget vellykket og rutineret ridt, var det ikke til at nå Bella Rose i hendes helt fortrindelige come-back form, med det blev til en publikumpopulær sølvmedalje.

 

Tyske Sönke Rothenberger og Cosmo endte som nr 4. og Patrik Kittel som nummer 5.

 

Se start og resultatlisterne her

 

Billede

 

Den tyske verdensetter fik sit største ønske opfyldt da hun på yndlingshesten Bella Rose kunne føje sin 9. guldmedalje til ved VM til sin samling med en komfortabel margin til Laura Graves på sølvmedaljepladsen og med Charlotte Dujardin som bronzevider i den individeelle Grand Prix Speciale ved WEG. Her ses de tre glade medaljevindere (Tine Lessel)


Tilføjet d. 16-09-2018 kl. 16:27 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)

Seneste relaterede nyheder
01-07-19 Werth og Bella Rose vinder GP Speciale
12-06-19 Werth og Quantaz sikrer sig GP dobbeltsejr
08-05-19 Werth: Don Johnson pensioneres
25-03-19 Dressur skaber Wall Street News
28-01-19 Werth og Weihegold vinder Amsterdam World Cup kvalifikation
29-01-19 Graves topper og USA sætter ny rekord i Wellington
18-01-19 Verdades Årets Internationale Sports-hest
29-10-18 Nul doping ved WEG i Tryon
03-10-18 FEI 1'er - Verdens bedste Laura
01-10-18 Pararytter bukket af i WEG finale-kür


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider